- Hová lett 1000 mAh?
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Mobil flották
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
alaves
addikt
válasz
Zoli_2010 #83649 üzenetére
Véletlenül engedélyeztetek egy telefon-ról kért csatlakozást, ezért attól kezdve automatikusan megjelenik ha csatlakoznak. Összes beállítás > Általános > Eszközök > Külső eszközök > Kapcsolati előzmények törlése. Többet nem fog tudni csatlakozni, csak ha megint engedélyezitek.
(Én is látom a telómon a legközelebbi szomszéd TV-jét is) -
syler123
veterán
válasz
Zoli_2010 #73236 üzenetére
Sziasztok!
Egy olyan kérdésem lenne, hogy az LG OLED48C12LA és az LG OLED48C11LB között csak a hátsó szín az eltérés? Tehát az LG OLED48C12LA-nak fehér a hátulja? Mert ez a LG OLED48C12LA van jelenleg a mediamarktban a "helyi üzletben" és nem szeretnék a rendelésre várni, ma délután elugranék érte és megvenném, ha nincs más eltérés a két modell között. -
buday
csendes tag
válasz
Zoli_2010 #73233 üzenetére
55B1 vs 55G1 Digi tv adás képét üzletben egyszer volt szerencsém összehasonlítani. Lényegesen élesebb volt a G1-en a kép illetve a fényerő is látványosan jobb volt. A C1 éppenséggel kettő közt van, de a G1 biztos veri aminek ára most úgy tudom 750e körül van. Ha EVO-s C-t szeretnél, akkor 65C2 aminek az ára 1 misi körül fog alakulni indulóba. :/ Mérlegelj belátásod szerint. Jelenleg átépítés alatt van a bolt ahova be szoktam járni így kaotikusok az állapotok - tv kb boka magasságban kezdődik pl.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kingmax 2x2GB DDR3 RAM eladó
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest