Hirdetés
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Yettel topik
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Google Pixel topik
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
renatto
őstag
válasz
Celtis
üzenetére
Ezt elolvasva igazolja ha átadtad a futárnak, az ő felelősségük (persze neked kell bizonyítanod, hogy te hibátlanul küldted).
Az ügyfélszolgálat tényleg idióta, képtelen egy egyszerü kérdésre válaszolni és csak szajkózza a sablon szövegeket ész nélkül, újra, meg újra. Gondolkodás esete fel sem merül.
"becsomagoltam, több réteg buborékfóliába, majd több réteg kartonpapírba."
"Ezt nem értem, pedig már máskor is csomagoltam be így terméket, azok nem törtek össze. "Gyanítom nem tévé volt az. Ha így leesik, többnyire a sarkára, szinte borítékolható a törés/sérülés. Úgy érzem meg is érdemelte, ha 200-300k-s készüléket így küldött vissza...
-
renatto
őstag
válasz
Celtis
üzenetére
Ott-ott, de mivel a terméket minden esetben az eMag küldi-viszi, így onnantól hogy átadtad a futárnak, az már az ő (eMag) felelőssége. Persze belerakhattad törve is.
Nekem többször kellett visszaküldenem terméket, javításra vagy elálltam és másnap jött a futár érte, felcimkézte és ennyi. Ennél egyszerűbb nem lehet a garanciáztatás. A szerviz pedig kb 1 hét volt (legutóbb Philips Saeco kávéfőző). Azóta is működik. Még a garanciában feltűntették mennyivel hosszabbodik a szerviz miatt!
Új hozzászólás Aktív témák
- World of Warships
- Rövid időre leállhat a 8 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Autós topik
- BestBuy topik
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Crimson Desert
- Házimozi haladó szinten
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- ÚJ Samsung OLED 4K 55S95F Vision AI Smart TV (2025) 65S95F 77S95F 83S95F 3év
- 3D 4K Oled Dolby Vision (LGOLED C6EP/LGOLED E6P/LG OLEDG6P)
- LG 55G5 - 55" OLED Tandem - 4K 165Hz & 0.1ms - MLA Plus - 4000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- ÚJ Samsung OLED 4K 65S90F Vision AI Smart TV (2025) 55S90F 77S90F 83S90F 83S90D 3év
- LG OLED55BX3LB 4K 120 Hz Smart TV
- MacBook Pro 14" M1 32GB RAM 1 TB 27%-os áfás számla (0449AB)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Nekem többször kellett visszaküldenem terméket, javításra vagy elálltam és másnap jött a futár érte, felcimkézte és ennyi. Ennél egyszerűbb nem lehet a garanciáztatás. A szerviz pedig kb 1 hét volt (legutóbb Philips Saeco kávéfőző). Azóta is működik. Még a garanciában feltűntették mennyivel hosszabbodik a szerviz miatt!
Vhiktor