Hirdetés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Yettel topik
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Olyan menő, hogy Google nélkül is elfogadnád
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Android szakmai topik
Aktív témák
-
simbazz
aktív tag
Na meg az Amiga ugye. A500 sokáig, utána A1200 rendesen felszerelve. Mindkettő megvan még, előbbit egy villám ölte meg, utóbbi időnként használatban, gáma főleg. Oldskull gámák valahogy sokkal hangulatosabbak, mint a mai csilivili sz*rok, ahol csak a 3D borul az arcomba, értelem alig :)
-
simbazz
aktív tag
AMD DX4/100-asom volt jó ideig, szal ismerős a 486 tekknika :) Suliban AMD 5x86/133 MHz (PR75) volt pár darab, az elmaradhatatlan esháromtrióval, meg az egyik Tseng ET6000-rel. Ütött.
Sőt, dual intel DX-50-es is pár napig, amit csak a torony miatt vettem - alaplapot eladtam. A 2 procin kívül 12 db RAM slot, alaplapi SCSI és video, 8 ISA slot, 0 PCI :) volt a lapon. Brutal darab volt. A torony most is megvan, abban lakik a gépem, AT-->ATX modding by szerénységem :) C64 is van a pincében, évekig Videoton TVC-t használtam, gondolom többen ismerik.
Old cuccok jó cuccok :DDD
Aktív témák
Hirdetés
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Revolut
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Tesla topik
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- Milyen légkondit a lakásba?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Filmgyűjtés
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! ASRock A520M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Adata 600W
- Apple iPhone 13 128 GB Midnight 100% Akkumulátor 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 11 i7 / 32GB / Garancia 2026.11.19
- Jawbone Up okoskarkötő, aktivitásmérő
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest