- Mindenki Z Fold7-et akar
- One mobilszolgáltatások
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kikristályosodik a Razr 60
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
(ex)Cat
senior tag
válasz
kubokra #17047 üzenetére
Nem kell hozzá dedikált app. Ha az óra támogatja mint pl. a Galaxy W, akkor annak a telefonos appján - Samsung Health - keresztül bejelentkezel a Stravaba és onnantól szinkronizál szépen.
Más kérdés persze hogy esetleg nem mindent. Nekem pl. a súlyzós edzéseket nem töltötte fel, csak a futást, sétát, kerékpárt. De lehet, hogy ez állítható valahol, nem tudom.
-
novaktomi
csendes tag
-
goldister
tag
válasz
kubokra #10102 üzenetére
Hát ez nagyon jó kérdés. Hasonló cipőben voltam/vagyok. Ticwatch pro-t vettem tavaly előtt, mert kellett a Gpay fizetés+kerek számlap. Gpay lehetne használni Curve módszerrel, de nagyon megbízhatatlan. Mert sajnos nem egyenlő a gpay a wear os gpay-jel. Néhány országban támogatott. Vpn-nel kell hülyéskedni. Mire az is Mo-ra jön jó pár év. Úgy, hogy még a telós Gpay sincs még. Plusz wear os gyenge aksi időben.
Garmin, fitbit vagy Samsung esélyesebb, hogy korábban lesz Mo. Szerintem.
Vagy apple, de az már van.
Én most váltáson gondolkodom, a hosszabb használati idő miatt, elegem van, hogy kb 2-3 naponta tölteni kell. -
SaGa59
őstag
válasz
kubokra #8701 üzenetére
Spotify online stream bár nem lehetetlen, csak valamelyik „olcsó”, kínai, kamerás, SIM−es, normál androidot futtató órával menne, de nem akarsz olyat, csak ha nem fáj, hogy nagy valószínűséggel félévente másikat kell venni… Ha ez nem zavar, a kínai okosórák topicban is nézelődhetsz
Megbízhatóbb órából olyan, ami önállóan telefonként is tud működni, gyakorlatilag csak a Huawei órája elérhető, ha folyamatosan rajta lógnál vele az LTE-n, nagyjából két óra alatt le is merítenéd az aksiját. Szolíd telefonálással kibír egy napot, de ennyi. Plusz nem tudom, hogy wear−re feltehető-e az önálló spotify kliens. Amire adatot találtam, az a telefonnal párosítva működik, annak a kliensét vezérli…
A memóriakártyás bővíthetőség is max valamelyik nagyon elvont kínai, normál androidot futtató óránál elképzelhető, bár ilyennel eddig még nem találkoztam. Ettől még létezhet. -
Red@Arc
tag
válasz
kubokra #2563 üzenetére
Szai!
A Mi Band 2 mellett inkább ezt használom, Veryfit ID 107. iOS-szel és Androiddal is tökéletes, stabilabb a működése, szoftvere ugyanazt tudja. Mókolás nélkül kiírja a hívó nevét ékezettel, WhatsApp és SMS üzenetek szövegét is megjeleníti, a telefon kameráját is tudja kezelni. Akkuja gyengébb, kb 1-1,5 hét a Mi egy hónapjával szemben. Összességében nekem jobb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3025
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3049, 94% Akkumulátor
- PS Plus előfizetések
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest