Hirdetés
- És milyen illatú legyen a készülék?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Megjelent a OnePlus 13T
- VoLTE/VoWiFi
- iPhone topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yahhher
aktív tag
Szia.
Nekem ford-om van, meg Watch Magic 2-őm. Amikor ezzel szembesültem, az oldottam meg, hogy a telefon bt menüjében ahol látom, hogy párosított a MW2, ott a jobbra nyílra bökve bejön 3 lehetőség:
Telefonhívások
Beviteli eszköz
Névjegy megosztásaItt a telefonhívások lehetőséget kikapcsoltam, így az óra nem akarja kezelni a hívásokat. Ugyanúgy jelzi, rezeg meg minden, de nem az óra lesz a kihangosító eszköz ( MW2 kihangosítóként is tud működni, de nekem az nem kell).
Üdv B.
-
zeon.hu
nagyúr
Mármint egyáltalán nem kapcsolódik vagy csak nem automatikus?
Ha utóbbi:
Sűrű probléma nálam is (Gear S3 és Mi Max 3), néha kapcsolódik, de rendszerint nem.
Mivel amúgy is használok automatizáló programot (Macrodroid), így azzal oldottam meg: Tettem egy gombot a legördülő értesítő sávra, amihez hozzá van rendelve a saját és a céges autó bt-a, valamint a receiver. Így csak azt kell megnyomni és kapcsolódik az éppen elérhetőhöz.Ha egyáltalán nem kapcsolódik:
Kapcsold ki az órát, ezután párosítsd a telefont az autóval, majd megint ez órával.
Ezek után elvileg máskor is jó kéne legyen.Gond akkor lehet, ha a 2 eszköz ugyanazon a bt frekvencián van.
Ilyenkor egy receiver lehet a megoldás, amire a telefon csatlakozik, az pedig a rádióhoz (utóbbi már nem bt kapcsolat, hanem rádiófrekvencia, így nem zavar semmit). -
avl
senior tag
köszi.
masik teszt: https://hvg.hu/tudomany/20201027_xiaomi_mi_smart_band_5_aktivitasmero_okosora_teszt_velemeny
harmadik: https://www.youtube.com/watch?v=RZJGJIaW17E(a motivaciot a velemenyek mögött nem ismerem ;-)
de nem is ezek a lenyeg, bar az egyszerübb tölthetöseget dijaznám.
Hanem: korabban ugy lattam, hogy a Mi Band 4-en az edzesinditashoz telefon kell, Band 5 eseten nem. Ez viszont nalam döntö (ha igy van), mert - az idö 95%-ában - telefon nelkül hasznalnam. -
krypton
senior tag
Nekem is ezek voltak az első gondolataim, ezt elfelejtettem megírni, hogy ezzel már próbálkoztam, de sajnos semmit nem segített. Kezdetben tökéletes volt, azért gondoltam hogy valami beállításbeli probléma, de ennyire nem lehet bele nézni. Próbáltam másik telefonnal is párosítani, hátha jobb A-GPS adatokat küld, de semmi...
-
bajnokpityu
félisten
azért tudásnak azt nevezném, ami kellő pontosan működik.
baromira nagy a szórás az érzékelők mögötti finombeállítás minősége között.kinai karperec simán kiir 2x annyi lépést (teljesen fals érték), mint pl egy samsung, v garmin.
namost ez is olyan dolog, hogy ha valakinek csak a tendencia kell, akkor ez is elfogadható.de pl pulzusban, alvás értékelésben szvsz nincs értelme fals adatokkal foglalkozni..
-
-
movax
őstag
Ehh, megnyomtam a gombot a Blitzwolf BW-AT2-n, már úton van, alig valamivel került többe, mint egy Mi Band, de tud annyit, mint egy több, mint kétszer drágább Amazfit T-rex
Majd írok róla, ha megjön.
-
Arkennys
addikt
Csak kérdés volt, hirtelen elsőre azt hittem, hogy rossz oldalra mentem
Nekem az a t-rex vonal már túlságosan behatároló, mármint nem mutat jól többféle alkalomnál. Ez nekem szempont volt, de vérbeli sportos futok-úszok óraként tetszik a formaterv ennél a másik vonalnál.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nők, nőügyek (18+)
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- És milyen illatú legyen a készülék?
- Minden a maxon: Asztalunkon a ROG Strix Scar 18 notebook
- Milyen notebookot vegyek?
- Exkluzív órák
- BestBuy topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xbox Series X|S
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Amazfit GTS 2 // Számla + Garancia //
- Apple Watch Ceries 7 (GPS+Cell.) 45mm alu
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Apple Watch Series SE 2024 40mm Stairlight ÚJ BONTATLAN Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Gara
- Intel Core i7-9700 CPU, processzor (SRG13)- Számla, garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest