- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- iPhone topik
- Yettel topik
- Csúcstámadó és kompakt tablet is érkezett a Xiaomitól
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Mobil flották
- Huawei Watch 4 Pro - kívül-belül domborít
-
Mobilarena
Okos Otthon összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
vampire17
addikt
válasz
tajati #55181 üzenetére
Akkor az kell neked, amit likeltem: https://vi.aliexpress.com/item/1005003688577139.html
Legtobb ugrokodos kaput tamogatja, max akkor lehet gond, ha titkositott az adatforgalom , pl a Sommer kapuk SOMloq2 kodolasa, ami 128bites AES titkositast hasznal. De a 66bites ugrokodossal sztm nem lesz gond.
-
vampire17
addikt
válasz
tajati #55168 üzenetére
ezeket ajanlom amugy.
1. https://vi.aliexpress.com/i/1005005416893319.html
Ez Tuya alapu, HA ba integralhato, de ugy latom most nem kapni... talaltam par helyen meg Allin, ami igy nez ki, de a leiras ams volt.. Persze attol lehet ugyanaz
2. https://vi.aliexpress.com/item/4001200646898.html
Ezt lehet kapni, mukodik is, de az appja egyedi, meg nem hallottam rola, h sikerult volna integralni.
-
JMP
kezdő
válasz
tajati #55168 üzenetére
Szia, ha van a garázsba Wifi akkor ez működni fog!
Meros: mehet HA alá nekem is ez van.
Ha nem tudod megoldani a wifit nézd meg ezt 1Control - ez viszont nem megy HA alá, lehet home-bridge viszi Link:
Viszi ugró kódot is, nekem kapu és garázs ajtó is ezen volt. Kapu Hoermann.
Én vettem akkoriba hozzá Link-et is,(link) hogy távolról is tudjam vezérelni nem csak Bloutooth-on.HomekitSIRI alá beraktam és ment. Másik házamban a mai napig ez van mert még lusta voltam szétszerelni Kapu vezérléstKözben látom van már hozzá érzékelő is ami mutatja az állapotot, nekem még 2 éve nem volt
-
jézusom
addikt
válasz
tajati #55168 üzenetére
Szia!
Működhet, de ha ugrókódos, akkor nem hiszem. Én a saját autómhoz vettem másolós távirányÍtót mert a gyári széthullott, de persze le tudom másolni egyszer, de a következő kód már nem stimmel. Én is most játszom a sonoff rf bridgeel, sok mindenre nem jutottam vele, de majd az okosok ugyis megmondják. Én csak műkedvelő vagyok -
noorbertt
őstag
válasz
tajati #53883 üzenetére
Nem használom a gyári appot így igazából HA úgy van megcsinálva hogy
1: elmegyünk otthonról menjen magától : lefut a nyitás és indul , majd ha docker fele közeledik (docking státusz) akkor nyisson rá.
2: zonákra bontottam a házat és gombokat használok és első parancs a nyitás.
3: 2 naponta hétköznap menjen a kukához és maradjon ott
Ha ragaszkodsz a gyári apphoz akkor nem fog az olyan könnyen menni, mert lassabban jön a státusz HA-ra mint elindul a robot. -
Degeczi
nagyúr
válasz
tajati #52898 üzenetére
Létezik négyrelés vezérlő is ami két redőnyt is kiszolgál, de általában kényelmesebb, praktikusabb redőnyönként egy-egy kétrelés vezérlőt használni. Aliról is tudsz lőni olcsón akár zigbeeset, akár wifiset, de jellemzően még egy márkás, pl. Shelly vezérlő + buta motor ára is alatta marad egy rádiós motornak, és annál valóban sokkal jobb megoldást fog adni minden szempontból.
-
4D4M
senior tag
válasz
tajati #52894 üzenetére
Mindenképpen távirányítós lesz, mivel csak betáp lett odahúzva.
~
A legrosszabb, ami történhet a projekteddel a felvázolt célok vonatkozásában, hogy rádiós motorod lesz. Amennyiben erre a betápra még bárhol rá tud kerülni egy vezérlő, ami után már négy vezetékkel mész a buta motorhoz, akkor van esély a járatos megoldások irányában. -
vampire17
addikt
válasz
tajati #31801 üzenetére
A zonavezerlo elvileg csak egy On/Off jelet var, azt kb barmelyik termosztat tudja. Sztm menni fog vele barmilyen on/off termosztat.
Viszont, mivel ilyen modon csak relesen tudod iranyitani a zonavezerlot, sztm a honeywell agyuval verebre kategoria... Egy tetszoleges wifis termosztat is jo lehet, pl a Computhermtol is akar.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Autós topik
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- iPhone topik
- Gaming notebook topik
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Panasonic LCD és LED TV-k
- Milyen TV-t vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest