Hirdetés
- MWC 2026: Úgy kell ide az aktív hűtés, mint kígyónak a sportcipő
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Telekom mobilszolgáltatások
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
Aktív témák
-
zsoltee10
addikt
nekem sincsenek igazi barátaim, illetve egy azért van (_George). a gimiben nem volt osztályközöségünk, nem alakultak ki igazi baráti társaságok, és nagy öröm számomra hogy itt lehetek. tudom mit érzel, és örülök én is nagyon, hogy ilyen közösséghez tartozhatok. :) meg annak is természetesen, hogy te is a közösség tagja vagy. :)
-
bLaCkDoGoNe
veterán
Erre muszáj reagálnom valami rövidet, csak nem igazán tudom, hogy hogyan fogalmazzam meg.
Mindenesetre nagyon becsüllek ezért a hozzászólásodért... Nekem eleinte nem voltál szimpatikus, de ahogy telt-múlt az idő, és változott a hozzáállásod, ez az unszimpátia kezdett halványodni... Mára teljesen elmúlt, sőt, már a pozitív mezőben halad a mutató.
(Csak a barátnőm meg ne lássa ezt a hozzászólást, mert nyakonvág :D) -
Cathfaern
nagyúr
Furcsa...gyakorlatilag ugyanarra a helyzetre teljesen másképp reagáltunk: gyakorlatilag én se tudtam sehova sem beilleszkedni (legyünk őszinték: igazából IRL jelenleg sem). Ez belőled azt váltotta ki, hogy mindehol próbálod magadra felhívni a figyelmet, míg belőlem azt, hogy szinte teljesen meghúzódok a háttérben. Ami ellen próbálok tenni, de sajnos nem tudok :)
-
Bash
őstag
Szia tildy!
Én ugyan nem ismertelek régebben (most se), de nekem soha nem volt veled semmilyen bajom. Mindig is szimpatikus voltál. Ugyan csak július közepe óta írogatok a fórumba, de hónapokig olvasgattam előtte is. Ha ez vigasztal, nem csak neked volt nehéz gyermekkorod. Maradj ilyen, amilyen most vagy!
Mondtam már korábban is, hogy szemmel tartalak, lesz még meglepetésem számodra. -
Agyasima
őstag
Aktív témák
- Autós topik
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- aquark: Zsebszámológépek
- PlayStation 5
- Xbox tulajok OFF topicja
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Azonnali játékos kérdések órája
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 M5 1TB Wifi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Dell Latitude 7280,12.5",HD,i5-6200U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- LG 32MR50C-B Monitor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest