Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Yettel topik
- Masszív akkumulátorral várható a Magic8 Pro Air
- Tiltott lett Lufthansa-csoport repülőin power bankot használni
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Fontos frissítés érkezik a OnePlus 13-ra
- Megjöttek Magyarországra a Redmi Note 15-ök, január 22-től ennyiért kaphatók
Aktív témák
-
Panther
HÁZIGAZDA
tildy, Cathfaern: Szóval kb. sorstársak vagyunk... király. De vajon miért van az hogy relatíve igen sokakkal történik ez? Mármint hogy nem talál magának igazán társaságot. Mindenesetre elég szar dolog. Mert bár van pár barátom, de a valódi, nagyobb problémáimat igazából mindig csak netes ismerősöknek tudtam elmondani. Talán mert... miért? Belegondolva talán mert írva egyszerűbb az egész. Szemtől szembe mondani az ilyen problémákat nagyon szar lenne. Meg hát mit mondjon rá az illető barát? Ott állna velem szemben, és érezné hogy most sajnálnia kéne meg próbálni tanácsot adni, de nem tud mit tenni ő sem... és akkor ilyen kínos csend meg minden... Szóval ezért jobb neten elmondani az ilyeneket. Nem azért (legalábbis részemről nem azért), mert nem ismerem a valóságban akikkel beszélek és soha nem fogok velük találkozni.
Szóval én is örülök hogy itt vagyok ebben a társaságban, de sajnálom hogy állandóan a baromságaimmal traktállak titeket... azért megpróbálom minimalizálni magam e téren. Csak sajnos ez igen nehéz... talán majd megoldódik. Az olyan ember hiányát, akinek mindent elmondhatok csak tetézi hogy Marianntól is elszakított az élet mióta elballagtunk a gimiből.
tildy: ''Mondjuk ha 30 éves korára sem talál barátnőt, na az már nem olyan jó.'' -- Remélem itt leszünk még a fórumon 11 év múlva, aztán majd megtárgyaljuk a témát :) Amúgy csak hogy a te szép hosszú hsz-edre is reagáljak: én is kedvellek. Biztosan közrejátszott a fénykép is annak idején, de ez ugye szerintem úgy fogható fel, hogy némi plusszal indultál, de ez a plusz egyszeri. Magyarán ha máshogy viselkednél, akkor ez a plusz már rég elfogyott volna. Szóval örülök hogy itt vagy. Hogy mind itt vagyunk. :) -
bLaCkDoGoNe
veterán
Ezt teljesen megértem és átérzem, mert barátnőm is ezekre panaszkodik. Neki ugyan nincsenek beilleszkedési gondjai, de normális társaságot az általad is említett okok miatt nem sikerült maga köré gyűjtenie - ő sem egy körömlakk fan :)) De azért igyekszünk normálisan viselkedni, hogy ne legyen ránk panasz :D
Aktív témák
- Benq ZOWIE XL2746K TN 240Hz DyAc 27 Inch Gaming Monitor for Esports
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3060 12GB / 16GB D4 / 256+512GB SSD
- Samsung galaxyS8ultra
- MacSzerez.com - 2021 MacBook Pro 14" Retina / M1 Pro / 16GB RAM / 1TB SSD / Astro/ AppleCare+
- GF63 Thin 11UD 15.6" FHD IPS i5-11400H RTX 3050 Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen 1 munkaállomás - i7 10750H 16GB DDR4 256GB SSD Quadro T1000 W11
- Apple iPhone 15 Pro 128 GB 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- iMac 16,2 i5-5675R 8GB RAM 1TB SSD NEM FUSION DRIVE!!!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG XBOX Ally X 24GB/1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4245, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest