Hirdetés
- Yettel topik
- iPhone topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- MWC 2026: Kezünkben a minden tekintetben európai okostelefon
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Mobil flották
- MWC 2026: Megnéztük, hol tart a Clicks Power Keyboard és Communicator
Aktív témák
-
Panther
HÁZIGAZDA
tildy, Cathfaern: Szóval kb. sorstársak vagyunk... király. De vajon miért van az hogy relatíve igen sokakkal történik ez? Mármint hogy nem talál magának igazán társaságot. Mindenesetre elég szar dolog. Mert bár van pár barátom, de a valódi, nagyobb problémáimat igazából mindig csak netes ismerősöknek tudtam elmondani. Talán mert... miért? Belegondolva talán mert írva egyszerűbb az egész. Szemtől szembe mondani az ilyen problémákat nagyon szar lenne. Meg hát mit mondjon rá az illető barát? Ott állna velem szemben, és érezné hogy most sajnálnia kéne meg próbálni tanácsot adni, de nem tud mit tenni ő sem... és akkor ilyen kínos csend meg minden... Szóval ezért jobb neten elmondani az ilyeneket. Nem azért (legalábbis részemről nem azért), mert nem ismerem a valóságban akikkel beszélek és soha nem fogok velük találkozni.
Szóval én is örülök hogy itt vagyok ebben a társaságban, de sajnálom hogy állandóan a baromságaimmal traktállak titeket... azért megpróbálom minimalizálni magam e téren. Csak sajnos ez igen nehéz... talán majd megoldódik. Az olyan ember hiányát, akinek mindent elmondhatok csak tetézi hogy Marianntól is elszakított az élet mióta elballagtunk a gimiből.
tildy: ''Mondjuk ha 30 éves korára sem talál barátnőt, na az már nem olyan jó.'' -- Remélem itt leszünk még a fórumon 11 év múlva, aztán majd megtárgyaljuk a témát :) Amúgy csak hogy a te szép hosszú hsz-edre is reagáljak: én is kedvellek. Biztosan közrejátszott a fénykép is annak idején, de ez ugye szerintem úgy fogható fel, hogy némi plusszal indultál, de ez a plusz egyszeri. Magyarán ha máshogy viselkednél, akkor ez a plusz már rég elfogyott volna. Szóval örülök hogy itt vagy. Hogy mind itt vagyunk. :) -
bLaCkDoGoNe
veterán
Ezt teljesen megértem és átérzem, mert barátnőm is ezekre panaszkodik. Neki ugyan nincsenek beilleszkedési gondjai, de normális társaságot az általad is említett okok miatt nem sikerült maga köré gyűjtenie - ő sem egy körömlakk fan :)) De azért igyekszünk normálisan viselkedni, hogy ne legyen ránk panasz :D
Aktív témák
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook AIR M2 , M3 , M4 Legújabb magyar billentyűzet 1 év Garancia Deák Térnél.
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Air 13,6 M4 10CPU/10GPU 16GB/512GB SSD TOUCH ID - Magyar Azonnal Deák tér
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 14 M4 MAX 14 32GPU 36GB 1TB Magyar billentyűzet Azonnal átvehető Deák
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billent Azonnal átvehető.
- Zidoo Z1000 Pro 4K HDR Dolby Vision médialejátszó újszerű, dobozos
- Vállalom Xiaomi Okoskamerák szoftveres javíttását
- Apple iPhone 12 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Autós kamera eladó
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest