Hirdetés
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Alumíniumba öltözött a Nothing Phone (4a) Pro
- MWC 2026: Megnéztük, hol tart a Clicks Power Keyboard és Communicator
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- iPhone topik
- Mobil flották
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Motorola Moto Watch – még nem teljes a kör
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vismajor01
addikt
Én meg nem tudok rájönni, hogy mi a fszom baja van, de az irodából nyiló erkélyajtó(90 széles) az néha akkorát csattan amikor visszafelé csukom hogy odasereglik a család hogy mi történt. Becsukás közben, tehát még nem éri el a helyét, és CSATT mintha feszítene valami erős műanyagot ami egyszer csak kibújik alóla és visszapattan a helyére, de nem találtam semmi hasonlót sem. Nagyon nem hangzik egészségesnek...1 éves.
-
concret_hp
addikt
nekem 2 hete tűnt fel, hogy az ajtó ~1cm-el feljebb van (vagy ennyivel nem jó a méret) a tokhoz képest, így nem (csak) azért hidegebb a padló, mert járólap van az adott ajtónál, míg a többinél parketta, hanem mert konkrétan befúj rajta a szél
persze egy ilyen 2x2mm-s rés van csak, vagy talán annyi se, de nyilván az egész ajtó nem záródik rendesen...múlt héten lehet mi is átestünk a covidon, a fene tudja, mindenesetre 3-4 óra alatt lettem közepesen szarul...
Új hozzászólás Aktív témák
- Linux kezdőknek
- Linux Mint
- Hivatalos: készül az Assassin’s Creed IV: Black Flag remake
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Vezetékes FEJhallgatók
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Elden Ring
- További aktív témák...
- Eladó Spirit Of Gamer Headquarter 300 gamer asztal
- Eladó Razer Goliathus Extended Chroma egérpad
- Mika 6EU Konvektor helyére szerelhető gázkazán (Sosem használt,Digitális,ventillátoros,zárt égéstér)
- Samsung Galaxy S26 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciàval
- Eladó dobozos, fóliás THERMALTAKE The Tower 600 fehér ház
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8-16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E5550, E5570, 5590, 5500, 5501, 5510, 5520 / SZÁMLA + GARANCIA
- Apple Watch Series 10 46mm Jet Black használt karcmentes 100% akku garancia 2026.10.26.-ig
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
persze egy ilyen 2x2mm-s rés van csak, vagy talán annyi se, de nyilván az egész ajtó nem záródik rendesen...