Hirdetés
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Poco F8 Ultra – forrónaci
Új hozzászólás Aktív témák
-
lenox
veterán
válasz
parandroid
üzenetére
Igy van (elso fele). Akkor van csak problema, ha tobb jarmuvet eloznel, es kozben hatulrol gyorsabb jarmu jon, mert azt a kresz szerint el kell engedned, mielott a masodik jarmuvet elozned, kiveve, ha nem lehet visszaterni a kulso savba, vagy csak veszelyesen.
-
válasz
parandroid
üzenetére
én arról írok, am a magyar utakon manapság van...
nálunk ez van.Itt nem figyel senki a másikra. Én szoktam, de sokan nem.látja, hogy jövök, és mégis berántja elém 100-zal, 110-zel, majd fel sem gyorsul, 2-3 percen keresztül annyival megyünk, mire kimegy...
ezért kérem mindig, mindenkitől minden fórumon, hogy aki előz, az nyomja a gázt, és gyorsljon legalbb 130-ra.
---
Amúgy volt jónéhány új autóm mostanában, azért ezek a radaros izék sem jók. látja a horizonton a kamiont, és befékez már akkor... haszánlhatatlan volt a kiában. pedig valami 1 milliós extra csomagban volt, a holttérfigyelővel és minden mással együtt. Ugyanakkor éjjel a csont üres úton sokszor nem tudtam bekapcsolni, mert szerinte nem voltak meg a feltételek (azaz nem volt ott másik autó, amihez viszonyítani tudott volna...)
Én biztos régimódi vagyok, de igazából jobbak azok az autk, amikben nincs ennyi 3 betűs rendszer.

Gáz kell meg fék. Meg figyelni, és gondolkodni előre...
persze az sokaknak nem megy.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Bond tovább pihen, késik a 007 First Light
- World of Warships
- Tőzsde és gazdaság
- GL.iNet OFF topik
- PlayStation 5
- Cyberpunk 2077
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Gyúrósok ide!
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- További aktív témák...
- Acer Predator Helios 18 AI I9 ULTRA 9275HX, 192GB RAM, 2TB SSD, RTX 5080
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3958
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi