Hirdetés
- iPhone topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
Új hozzászólás Aktív témák
-
mivel harmadszorra írod le, hadd reagáljak már.
Szóval nem a köbcentitől függ a fogyasztás, hanem az autó tömegétől, amit gyorsítani kell, továbbá a légellenállás és a gördülési ellenállás is bejátszik még.
Egy motornak teljesítménye van.Illetve láthatólag az sincs meg hogy a wankelben egyszerre két helyen megy az égés, tehát igazából kettővel kell szorozni köbcentit... az 1,3-as rx8 valami 210 lóerő volt....
mindegy, én a wankelséget nem értem, hogy minek, mert azzal rengeteg baj van, eszi az olajat, meg amúgy egy benzintemető, meg nem is túl tartós.
Kb. az rá a magyarázat, hogy kicsi.De amúgy nem tartom ördögtől valónak azt, hogy elektromos hajtás mellé legyen még egy benzinmotor is, ha az egy hatékonyabb működést tesz lehetővé. Én a wankelt nem értem ebben az esetben.
-
lenox
veterán
Nyilvan mar azt se erted, hogy wankelt sima motorhoz nem ccm-en keresztul kell hasonlitani, meg azt se, hogy ezt az autot arra terveztek, hogy elvetve menjen uzemanyagrol. Ok, nem erted, es szerinted pazarlas, ez van. Ettol a te megoldasod joval nehezebb lenne, amivel szarabb elektromos hatotav erheto el, szerintem megegyezhetunk, hogy ez lehetett szempont a mazdanal.
Új hozzászólás Aktív témák
- Acer Chromebase All-in-One PC 23.8" Touchscreen
- Apple Imac 21,5 Inch, Late 2015! Intel Core I5 + Intel Iris Pro Graphics. 1TB Háttértár!
- Bomba ár! Dell Precision 5530 - i7-8850H I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I P1000 I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy A50 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó megkímélt Samsung Galaxy A13 4/64GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest