- Megérkezett a Samsung Galaxy A37 és Galaxy A57
- Brutális összegeket fektet a Samsung az AI fejlesztésekbe
- Apple iPhone 17e – mágnesek ereje
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Honor Magic8 Lite - a félig sikerült bűvésztrükk
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bővül a One UI 8.5 béta, régebbi Galaxy készülékek is csatlakozhatnak
Új hozzászólás Aktív témák
-
gaborbol
őstag
válasz
parandroid
üzenetére
Par napja beszeltem egy szemesz doki ugyfelel. Azt mondja micsoda aldas ez az uj varians!!
Micsoda?
Hat sokkal jobban terjed, kevesbe halalos, majd olyan lesz ez is mint az influenza nemsokara.
Kerdem miert gondold ezt?
Ha a virus nem hulye, hogy a gazdatesttel haljon meg, nem erdeke megolni az embert csak terjedni akar.En nem vagyok kepben a virusokkal, de most arrol volt szo, hogy a tunetek megjelenese elott par nappal es azok megjelenese utan egy-ket nappal vagy csak fertozo. Gyakorlatilag atadod mielott eszrevenned tehat ha meg is ol az sem szamit. Meg van a virusnak kozpotni tudata?
TBC, Ebola virus sem szelidult meg. Egy ilyen vagy fog vagy nem fog kerdes?
-
venember83
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
Nem tudom, nemigen láttam még olyat, hogy valaki faszán belehal valamibe. Olyat igen, hogy x kemó után legyengülve, netán fájdalmak között, vagy fulladozva (mind tüdőrákos rokonok) stb., de olyat, hogy faszán halljon meg valaki, olyat nem. A Darwin-díjasok is leginkább bután halnak meg, nem faszán. Pedig mindenképp meghalunk, s jó lenne faszán meghalni. Nem nyomorultul, ahogyan azt szokás.
Új hozzászólás Aktív témák
- Megérkezett a Samsung Galaxy A37 és Galaxy A57
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Horgász topik
- Formula-1
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kedvenc zene a mai napra
- Brutális összegeket fektet a Samsung az AI fejlesztésekbe
- Crimson Desert
- BestBuy topik
- Apple iPhone 17e – mágnesek ereje
- További aktív témák...
- Újszerű Asus Rog Ally Xbox (2028 decmberig Garis)
- AKCIÓ 03.30-ig!!! Intel Core ULTRA 9 285K +2x16GB 7600MHz Patriot Viper XTREME 5! (Bolti ár: 600e!)
- AKCIÓ 03.30-ig!!! Intel Core ULTRA 9 285K +2x16GB 7600MHz Patriot Viper XTREME 5! (Bolti ár: 600e!)
- 0 perces COOLER MASTER 650W MWE V2 minőségi tápegység! GAR/SZÁMLA (Te nevedre)! 12V: 54A!
- AKCIÓ 03.30-ig!!! Intel Core ULTRA 5 225F +32GB DDR5 kit +hűtött VRM-es alaplap! GAR/SZÁMLA!
- iPhone 14 Pro 256GB 100% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- Hp Zbook 15 G5 15,6" FHD/ i7-8850H, 32GB, 512GB SSD, Quadro P2000- HUN / számla-garancia
- 27% - APC BGM2200-GR 2200VA UPS Szünetmentes táp!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest