Hirdetés
- Jövő héten mutatkozik be a OnePlus új szériája
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- iPhone topik
- Karácsonykor nyerte meg a Honor az üzemidőcsatát
- Bemutatkozott a Redmi 13 4G
- Fotók, videók mobillal
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
Új hozzászólás Aktív témák
-
NoLF
veterán
válasz
Lortech
üzenetére
hehe, főleg, mikor kiküld, merthogy annyian lehetnek bent, mint ahány pénztár van nyitva.
mondom ez egyrészt nincs kiírva, másrészt két pénztárnál vannak épp kollegák, ezért jöttem be másodikként.
de a másik pénztárnál a kollega nincs nyitva, csak ott van.
hjaaaa, hát ha ETTŐL függ a vírus terjedése, akkor kéremalássan, itt sem vagyok. az ajtóra meg írják ki, hogy akkor lehet bemenni, ha szólítják az embert - amúgy a benti 80 m2en maszkban szerintem kevésbé lehet elkapni bármit, mint kint egymás nyakában állva maszk nélkül, de ez már tényleg csak mellékes megjegyzés
azt már nem is mondom, hogy a neten árult 2500 ft-os pulzoximétert 17ezerért árulják, hát komolyan, menjen oda akinek két anyja van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RTX 2060 6GB / 16GB DDR4 / 480GB SSD
- Xiaomi Mijia Smart Socket Plug kínai WIFI-set keresek
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB DeepCool CC560 Thermaltake 730W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
azt már nem is mondom, hogy a neten árult 2500 ft-os pulzoximétert 17ezerért árulják, hát komolyan, menjen oda akinek két anyja van.