- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Drága bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
- Yettel topik
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Fotók, videók mobillal
- VoLTE/VoWiFi
- OnePlus Nord 5 - lehűti a kedélyeket
Új hozzászólás Aktív témák
-
bobsys
veterán
válasz
Pttypang
üzenetére
Egyebkent megertem az elvtarsat is. Vannak dolgok amit egyszeruen az ember ne makar megcsinalni, meg szarakodni vele inkabb fizet. Olajat egyszer csereltem a kocsin, azota inkabb fizetek a szerelonek, hogy megcsinalja. A villany szerelessel is igy voltam, de neztem a felujitas alatt, hogy hogyan csinaljak igy most mar megoldom en is addig amig nem kell a biztositek tablanal matatni.
A hazat majd be kell kabeleznem a kamerakhoz, na ahhoz nen nagyon van kedvem (kuszni a padlason, vigyazni nehogy atzuhankjak a gipszkarton plafonon), de amennyit elkerne egy szaki annyiert szivok en
Új hozzászólás Aktív témák
- Végleg lemondott a régi gépekről a Steam
- World of Tanks - MMO
- Projektor topic
- Sikerült önállóan 1 GHz-re és két magra ugrania Indiának
- Milyen monitort vegyek?
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Milyen autót vegyek?
- Goddess of Victory:Nikke
- Milyen Blu-ray írót?
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latutide E7270, 7280, i5- i7, 8GB RAM, 256gb ssd, EU bill., számla, 6 hó gar - több db
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 9060 XT 16GB Zalman S2 TG FSP 700W
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4078
- Dell Latitude 5400 14" FHD IPS, i5 8365U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi