Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Apple Watch
- Így változik a Galaxy A37 és A57 kamerája
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vérboci
addikt
válasz
gaborbol
üzenetére
mivel használt autóra is van ugyebár jogilag és elviekben 12 hónap szavatosság, amiből az első 6-ban inkább nekem áll a zászló, így amíg az eladó nem mond át vagy bét, addig én nem akarok szakvéleményekét meg árajánlatokért futkozni. nekem mindegy, hogy márkaszervíz, vagy guszti bácsi javítja ki, csak szakszerű és jó legyen. nyilván ha a végén én bukok mindent, akkor nem 400ezerért lesz megcsináltatva, csak így elsőre azért eljátszom hogy vannak jogaim

és bár én az eladóval vagyok ugye jogviszonyban, messze a ford sara, hogy egy 3 éves szekér elreped meg beázik. és hát nem sokáig kell kutatni a neten, hogy ezt típushibaként azonosítsuk. csak éppen gyári hivatalos elismerés nincs. addig meg visszahívás és ingyenes javítás se feltétlen.a ford 2 év garit ad a karosszériára meg a tömítésekre, plusz hármat motor, váltó, ilyesmikre. 10 évet ilyen átrozsdásodásra szoktak adni, arról meg még nincs szó.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 9060 XT 16GB Rampage SHIVA ADATA 650W
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Dell Precision M6800 17,3" FHD, i7, Quadro 4GB workstation notebook számlával, garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest