Hirdetés
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Magisk
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
tildy
nagyúr
-
Vérboci
addikt
válasz
BlacKSouL
üzenetére
pont így voltam \ vagyok, ahogy írod.
volt egy íve a dolognak az "úgysem jön el ide" kezdettől a "húbaszki mivan olaszoknál, percenként nézem a híreket" állomáson keresztül a "nincs itt semmi, faszért nem lehet már dolgozni" végállomásig.
Én úgy gondolom, hogy ha "ennyivel" meg lehet így úszni, hogy maszk meg kézmosás, akkor szabadjára kell engedni a dolgot és - fájdalom - de vigye akit vinnie kell. Egy ilyen resetet mint amit a gazdaság most nyomott, nem fog kibírni rövid időn belül mégegyszer kibírni a világ. Az ország biztosan nem. Én sem.
De mondok mást. Ha mondjuk ősszel újra kezdődik ez a szar, akkor hogy fog pl. a lányom megtanulni írni meg olvasni? Mert e-oktatásban biztosan nem... -
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760M i7 14700K 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB Lian Li Lancool 207 Digital 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB Natural Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- HP ProDesk 600 G5 i5-9500 8GB 256GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest