- Honor 200 Pro - mobilportré
- Motorola Signature - mielőtt aláírnád...
- Mobil flották
- Magyarországra érkezett a Mijia, a Xiaomi okos háztartási nagygépeinek márkája
- Bemutatkoztak a Samsung legújabb fülhallgatói is
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Videón mutatják meg a Nothing tervezői a Phone (4a) külső újdonságait
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
Csinálta már telefonon is, asztalin is, de laptopon is; telefonon leggyakrabban, bár talán azon vagyok leginkább. Bár nem, cégesen is sokat. Szóval mobilos Opera, meg pc-s FF alól is csinálja ezt. És mondom, már biztos hogy több mint 1 éve, tehát frissültek a böngészők is elég sokat. Van időszak amikor egymás után sokszor, van hogy napokig nem tapasztalom. Gondoltam arra is, hogy összekavarodik a beállítás a maradjak belépve, meg nelépjekkimáshol, de igazából már azokat se használtam, szóval elvileg az se lehetne. Az, hogy asztaliról belépek, utána mobilon újra be kell, aztán asztalin megint, az rendben van, ha úgy állítottam be, hogy egyszerre ne maradjon belépve több helyen, de itt ugye ugyanarról az eszközről lök le pár perccel friss belépés után.
Az lehet, hogy tényleg nem kéne itt lenni, osztjónapot. Odakint úgyis épp özönvíz van. Inkább játszom tovább a játékomat, megtippelem, hogy a falióra másodpercmutatójának egy kattanása alatt hány aktatáskányi húszezres zuhan be a szaroslőrincéskiccsaládja bt. vagyonába.
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Family Link
- Xbox Series X|S
- Nagyrobogósok baráti topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Apple asztali gépek
- plevips: Sorozatkövető v 1.1
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Motorola Signature - mielőtt aláírnád...
- További aktív témák...
- szinteÚJ Dell Pro 14 Ultra 7 255U 16GB DDR5 1TB AI PC FHD+ 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R3 4100 8GB DDR4 240GB SSD GTX 1050Ti 4GB Asus Vento AD DeepCool 400W
- ÚJ Lenovo Yoga 7 - 14" WUXGA OLED - Intel Ultra 5 226V - 16GB - 512GB - Win11 -3 év gari - HUN - PEN
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4022
- 214 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4050 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest