Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Milyen robotporszívót vegyek karácsonyra? (2025)
- Yettel topik
PROHARDVER! témák
IT café témák
LOGOUT témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
parandroid
üzenetére
Ha lízingeled akkor a díj része általában
Viszont itthon simán el tudom képzelni hogy ha megvan a tolvaj akkor tényleg nem fizetnek mondván hogy pereljem le róla. Én akkor rágtam be nagyon a kaszkósokra amikor telibecírták a ford scorpiómat (nem adták meg a jobbkezes előnyt) de úgy hogy az A oszlop előtt minden leszakadt róla. 2 héttel előtte 400k pézé ('97ben volt!) újíttattam fel az automatát. Erre közli a biztosítós h leszarja a számlát, a kocsi öreg nem ér semmit. Na onnantól nem fizettem külön biztit.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Gyönyörű iPhone 13 128GB Fehér - 12 hónap JÓTÁLLÁS - Kártya független
- MacBook Air 15" (M3, 8 GB RAM, 512 GB SSD)
- Microsoft Surface Laptop 4 13.5" i7-1185G7 16GB 256GB 1 év garancia
- M5! KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRAAKCIÓ!!! TÜZES EZÜST MacBook Pro 14" M5!!! 10C/10G 16GB 512GB Gar!
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AF Dock (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Viszont itthon simán el tudom képzelni hogy ha megvan a tolvaj akkor tényleg nem fizetnek mondván hogy pereljem le róla. Én akkor rágtam be nagyon a kaszkósokra amikor telibecírták a ford scorpiómat (nem adták meg a jobbkezes előnyt) de úgy hogy az A oszlop előtt minden leszakadt róla. 2 héttel előtte 400k pézé ('97ben volt!) újíttattam fel az automatát. Erre közli a biztosítós h leszarja a számlát, a kocsi öreg nem ér semmit. Na onnantól nem fizettem külön biztit.