- Visszatért a Snapdragonhoz az Infinix, itt a Note 60 és Note 60 Pro
- Esélyes, hogy drágul a Nothing Phone (4a) széria
- Lelkiismeret-furdalás nélkül zabálhatod a süteményt a Galaxy S26-tal
- A Pixel 9 AirDropot, a Pixel 11 Face ID-t kap
- Az Activision áprilisban lekapcsolja a Call of Duty: Warzone Mobile-t
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- A Pixel 9 AirDropot, a Pixel 11 Face ID-t kap
- Kiszivárgott a Pixel 10a specifikációja
- Apple Watch
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Az Activision áprilisban lekapcsolja a Call of Duty: Warzone Mobile-t
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Spet
addikt
válasz
szőröscica
üzenetére
fegyelmezett koltsegvetesi poltikat fogjak tartani = lopják az EU-s pénzeket még pofátlanabbul.
EQMontoya: Jobban élnek a 2-3 gyerekesek hála a CSOK-nak. Én egyedülállóként (meg szerintem sokan mások is) nem kaptam semmit (na jó tavaly kaptam támogatást hűtőcserére), vagy nem éreztették sehogy, hogy adnának valamit.
-
válasz
szőröscica
üzenetére
Ez jó duma, de az azért nem propaganda, hanem vélemény. Ami pedig szabad.
Mert az egy dolog, hogy tartják a költségvetési politikát, meg nagyjából az megy tovább, ami eddig is, de ez többről szól. Ez a szabadságról szól, arról, hogy élni és élni hagyni. Nem biztos, hogy hagyják.Igen, engem is zavar, hogy iszonyatos pénzek tűnnek el a semmire, miközben a régió legszarabb útjain közlekedünk és szétrohadnak a kórházak, de az sokkal jobban zavar, hogy egyre jobban és jobban szűkülnek a nyilvánosság, a jogállam, a szólásszabadság, vállalkozási-, oktatási szabadság, az információhoz való hozzáférés keretei.
Nincsenek korlátaik, bármit einstandolhatnak.
Magyarországon egyre kevesebb olyan szektor van, amibe nem szól bele az állam. Ha valamelyik haver kinéz magának valamit, akkor az ki van nézve, és hoznak rá egy törvényt, ami életbe lép másnap...
Az egész pályás letámadás folytatódik, és lassan semmi nem marad, ami nem az övék.
Új hozzászólás Aktív témák
- ZBook Fury 17 G8 17.3" FHD IPS i7-11850H T1200 32GB 512GB NVMe ujjolv IR kam gar
- Félkonfig: i7-14700KF + Gigabyte Z790 Aorus Elite AX-W (2024-es szett, Garanciális!)
- ID-COOLING IS-50X V2 low profile hűtő, 50mm magas
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S2 TG CM 650W
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 FE
- Új és újszerű 15-16 Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Gyári garanciával! Logitech G29 Driving Force szett PC/PS4/PS5
- Bomba ár! HP ProBook 450 G6 - i3-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest