Hirdetés
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- MWC 2026: Kezünkben a minden tekintetben európai okostelefon
- iPhone topik
- Fotókon a Samsung Galaxy A57
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Google Pixel topik
- Mobil flották
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- MWC 2026: csápolt a robot, majd dobott egy hátraszaltót
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
fokukac
üzenetére
Soha, soha az életbe senki nem fogja megmagyarázni hogy mi ez a cipő, kié ez a cipő, ki miért fényképezte le ezt a cipőt, ki miért tette közzé ezt a fényképet, hogy tildy miért nézte meg ezt a fényképet, hogy miért akarta itt nekünk is megmutatni ezt a fényképet, és mit akart közölni ezzel hogy megmutatta ezt a fényképet.
Kicsit úgy éreztem magam, hogy mindenkibtudja miről van itt nagybaszó, csak én vagyok helikopter, aztán rájöttem hogy én mégis értem, mások nem, de végül megvilágosodtam, hogy senkinek fingja nincs semmiről, de már mindenki ezt a képet nézegeti egy cipőről, amiről soha senki, senki nem tudja értelmesen szájbarágósan elmagyarázni, hogy mi ez a cipő, kié ez a cipő, ki miért fényképezte le....... -
tildy
nagyúr
válasz
fokukac
üzenetére
Azt azt hittem a szöveg is ott volt. Bocsi.
A névre meg max az fog feljönni, hogy a már évek óta ezt a nevet szeretném adni a lányomnak.
És hogy meg fokozzam az izgalmakat, két hete új munkahelyen dolgozom, amit imádok, végre egy normálisnak kinéző cég, aki törődik az alkalmazottaival. A portfólió fotózáson sem spóroltak, Will Amlot( jó meg lenne magyar fotos névnek) fotózott bennunket. Elég jó portréi vannak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- 600 Mbps-os tempót ígér 2,4 GHz-en az ASUS RT-N18U High Power routere
- Filmvilág
- Napelem
- GTA V
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen autót vegyek?
- Borderlands 4
- MWC 2026: Kezünkben a minden tekintetben európai okostelefon
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Kingston FURY Beast 16GB (1x16GB) DDR4 3200MHz
- Kingston FURY 32GB (2x16GB) DDR4 2400MHz (Beszámítás)
- Kingston FURY 32GB (2x16GB) DDR4 3200MHz (Beszámítás)
- Kingston FURY Beast 32GB (2x16GB) DDR4 3200MHz (Beszámítás)
- iPhone 14 Pro 128GB 100% (1év Garancia) - AKCIÓ
- darkFlash Shadow Pro
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
- MSI 17 Pulse FHD IPS 144Hz i7-13700H 14mag 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 4060 8GB 140W Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest