Hirdetés
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kazimír
őstag
Mi pedig azért iszunk a barátaimmal egy finom bort - akár étel után, akár csak úgy esti beszélgetéshez, mert nagyon ízlik, s ha megoszthatod mással az élményt, akkor még jobban.
Ez nem tudom miért van így, de így van. (Nem vagyunk sznobok, csak élvezzük
)
Igaz más korosztály..
-
nike_
addikt
Nem ittunk. Kóstoltam már alkoholt, ( konkrétan páleszt, sört, whisky-t, likőrt is
) És látjátok, itt vagyok. Nem ártott semmit, na meg a p0rn se árt néha, ha olyan kedvem van.
Meg azért nem árt tájékozódni ezekben a világokban, például 7.-ben lesz felvilágosítás, most volt dohányzás elleni óra, és oszt. társaim szinte hülyének néznének hogyha nem tudnék erről semmit. Én is hülyének nézném azt, aki semmit nem próbált még ki. Így van ez a csúnya beszéddel is. Mondják a felnőttek, hogy 12 éves gyereknek, áá hol kéne már csúnyán beszélni. Közben meg mindenki, még az 5 éves kis csávók is csúnyán beszélnek. 
Na, kicsit kicsavart lett, de remélem érteni a lényeget.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP EliteBook 840 G6, G5 14" i5, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Beszámítás! MSI G27C4 E3 27 180Hz FHD VA 1ms gamer monitor garanciával hibátlan működéssel
- Garmin USB ANT Stick jeladó eladó
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GIGA AKCIÓ!!! AKTIVÁLATLAN iPad Air M3 13" WiFi 256GB! KÉK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ez nem tudom miért van így, de így van. (Nem vagyunk sznobok, csak élvezzük
)
Meg azért nem árt tájékozódni ezekben a világokban, például 7.-ben lesz felvilágosítás, most volt dohányzás elleni óra, és oszt. társaim szinte hülyének néznének hogyha nem tudnék erről semmit. Én is hülyének nézném azt, aki semmit nem próbált még ki. Így van ez a csúnya beszéddel is. Mondják a felnőttek, hogy 12 éves gyereknek, áá hol kéne már csúnyán beszélni. Közben meg mindenki, még az 5 éves kis csávók is csúnyán beszélnek.