Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
- Magisk
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Ultrák küzdelme várható Európában 2026-ban
- Fotók, videók mobillal
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Viszlát
addikt
válasz
fokukac
üzenetére
Az első bekezdést 4x olvastam el, de nem tudok rájönni, hogy ezzel mit akartál mondani. Mert remélem nem azt, hogy nem számít, ha ott jó az út, mert tavalyelőtt még rossz volt...

A probléma az, hogy nálunk majdnem mindenhol a szar út az alapbeállítás
Ez szimplán nem igaz, csak divat fikázni, illetve úgy tűnik, hogy vannak akik szeretik a negatívumokat felnagyítani, a pozitívumokat meg szinte észre sem venni. Emlegeted az M1 azon bizonyos szakaszát, mintha az egész országban ez lenne a helyzet, közben a racionalitás az, hogy az autópályák 95%-a kifogástalan vagy nagyon jó állapotú, de te csak hajtogatod, hogy szar minden, mert az M1-esen kint van a 100-as tábla. Nem is igazán tudok mit kezdeni ezzel, ha te ennyire szeretsz a saját magad által kreált hazugságon keseregni, hát hajrá.
Ehhez még hozzájön, hogy számolgatod az éveimet, ami szvsz a legalja, de ha téged megnyugtat, akkor elárulom, hogy csak 4 éve vagyok Angliában és egy évben átlag 3 hónapot otthon töltök. Biztosan ebből is ki lehet kalkulálni, hogy nem tudom miről beszélek.

Új hozzászólás Aktív témák
- World of Warships
- Házimozi belépő szinten
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Hardcore café
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Bestbuy játékok
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Apple asztali gépek
- Horgász topik
- További aktív témák...
- Fotó állvány eladó
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Z270F i7 6700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500 XT 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3918
- 188 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i5-13450HX, RTX 5060
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 16GB 512GB 14" FHD 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest