Hirdetés
- Megyünk a CES-re! Mi várható?
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- iPhone topik
- Netfone
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Apple iPhone 11 - népalma
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
válasz
fokukac
üzenetére
Az hagyján, de almás telefonon egyik kitakarja a másikat, azt leokézod, az alatta lévő meg csak félig látszik, de az ok gomb pont nem, szóval nem eltüntethető, ellenben kitakarja a fél oldalt. Oldalfrissítés eltüntette, gondolom sütiürítésig most jók vagyunk.
Mondjuk azt én sem értem, hogy ezt miért a weboldalak csinálják, miért nem a böngésző figyelmeztet, de német oldalakon is ugyanígy csinálják egy ideje.
p
-
BlacKSouL
addikt
válasz
fokukac
üzenetére
Namost elvileg ennek egyszer kéne feljönnie minden weboldalon, amennyiben elfogadod, hiszen ha elfogadod, elvileg akkor ő az engedélyed értelmében használhat is egyből egy kukit arra, hogy rögzítse, hogy te ott már egyszer elfogadtad.
Ugyanakkor ha nem fogadtad el, és/vagy valamilyen okból törlődnek a kukik(pl. privát böngészés), akkor ő legközelebb már nem tudja a nem engedélyezett, tehát nem létező kuki hiányában, hogy megkérdezte-e már, és meg fogja kérdezni. Ismét.Ugyanakkor ja. Engem is roppant mód idegesít, és ez már legalább 5-6 hónapja megy.
Új hozzászólás Aktív témák
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- 3D nyomtatás
- Jövedelem
- Megyünk a CES-re! Mi várható?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Okos Otthon / Smart Home
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Új, Aktiválatlan iPhone 14 (128 GB) (rendelhető)
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 FE
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 6GB Zalman T4 Plus DeepCool 400W
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090 - 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest