Hirdetés
- Akciófigyelő: Jelentős kedvezményekkel veheted meg a Xiaomi 17-eket
- MWC 2026: Megérkezett a NXTPaper AMOLED
- Huawei P10 - pisztácia nem is volt
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- MWC 2026: Na, fussunk vele még egy kört!
- iPhone topik
- Sokkal jobb ajánlat lett elődjénél az iPhone 17e
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Viszlát
üzenetére
tudom, hogy nem óraállást meg évjáratot hanem állapotot veszünk, de én nem szívesen vennék pl 12 éves kocsit, accordból is az utolsó szériás, már fl accordok tetszenek igazán, ami inkább 3M [link]
nem mondom, hogy nem vennék meg egy régebbit, ha kifognék belőle egy tiptop darabot (mint amilyen a tiéd is volt), de nincs időm megtalálni ezt. meg azt sem akarom, hogy veszek valami totál szükségmegoldást fél milláért és nézegetem tovább folyamatosan a hirdetéseket, mert már így 3 hét után is elegem van a dologból
egy kia ceed ha nem is álmaim autója, de mindig is tetszettek, simán együtt tudok vele élni 2-3 évet, mire remélhetőleg nem okoz majd gondot a lecserélése
Új hozzászólás Aktív témák
- MWC 2026: Megérkezett a Xiaomi Pad 8 sorozat
- Akciófigyelő: Jelentős kedvezményekkel veheted meg a Xiaomi 17-eket
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- MWC 2026: Megérkezett a NXTPaper AMOLED
- Huawei P10 - pisztácia nem is volt
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Spórolós topik
- Viccrovat
- BestBuy topik
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Z Fold6 12/256GB Silver Shadow használt, karcmentes 6 hónap garancia
- Apple MacBook Air 13 (2020) M1 8GB/256GB használt, szép állapot 87% akku (317 ciklus)
- Eladó Realme gt neo 2 5g Dobozában tokkal
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest