- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Honor 50 - apám nevében
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Garmin Venu 4 - a nagy ugrás
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Hamarosan körbefotózza a Google a Balatont
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
Új hozzászólás Aktív témák
-
jeges
senior tag
válasz
fokukac
üzenetére
igazából nem értem, miért lenne értelme boltban öltönyt venni (kivéve, ha azonnal kell). hosszú évek óta szabónál csináltatom, és semmivel nem drágább, mintha egy ugyanolyan minőségű öltönyt boltban vennék (sőt, a nevesebb gyártóknál drágább). plusz a sajátjaimról tudom, milyen szövet, mivel én veszem meg. plusz rám szabják, nem a próbababára.

más: keresgettem, de nem találtam friss info-t london-budapest repülőutakról: melyik repteret, melyik társaságot érdemes választani? mire érdemes figyelni? van esetleg "titkos" telefonszám vagy honlap, amit érdemes felkeresni? ősszel egy hétvégére mennénk ketten (azaz egy bőrönd elég).
Új hozzászólás Aktív témák
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Elektromos autók - motorok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Androidos tablet topic
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- PlayStation 5
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Autós topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Mini-ITX
- További aktív témák...
- Gamer PC
- SAMSUNG Galaxy Watch 4 Classic 46mm - Ezüst - LTE - BluTooth - WiFi - GPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 14,1" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T580 - i7-8G I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P52 XEON I 32GB I 512SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÓRIÁSI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Bomba ár! HP ProBook 445 G9 - Ryzen 3 5425U + Radeon I 8GB I 256SSD I 14" I Cam I W11 I Garancia!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Intel Ultra 7 265KF / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 1TB Nvme SSD
- Apple iPhone 15 128GB Bontatlan Független Összes szín / 27% áfás ár
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest