Hirdetés
- Google Pixel topik
- Aranyozott különkiadást kapott a Red Magic 11 Pro+
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- iPhone topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Az év utolsó napján előbújt pár Galaxy S26 dummy
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
Itt vagyok, jelentem 40 perc alatt leszedtem vagy 6-7 kiló meggyet a lemenő nap sugarai által kellemesen simogatva. Igaz, még nem füge, de legalább érett. Nem szeretem a meggyet, mert savanyú, de ez olyan volt, mint a cseresznye, csak jobb. Idén viszont a cseresznyét elb.szta az időjárás, úgyhogy 34 éve először nem ettem szerintem cseresznyét. Megettem viszont annyi meggyet mint amennyit az elmúlt 8-10 évben sem. Mármint frissen. Gyümölcslevesben, kalácsban feldolgozva igen, de az nem ér.
Úgyhogy a Balatonon végre valahára megszerzett enyhehalvány színemet még tovább javítottam. Már úgy néztem ki mint az a bizonyos barlangi vakgőte, hogy fehéres rózsaszín a bőre, és kopoltyúi vannak a testén kívül. Most kb. olyan szinten vagyok barna, mint amilyen régebben télen. És a sok esőtől kinőtt kooltyúm is visszafejlődött.
Amúgy korábban a napon heverést sem viseltem ám el, most meg jóval több mint negyedórát fetrengtem a strandon a napon, és élveztem. Sőt, annyira kellemes volt, hogy el is aludtam...
Hiába na, öregszik az ufó, és már kell neki a(z) (nap) energia. -
szőröscica
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
Ősszel a nyarat siratom, tavasszal alig várom, hogy beköszöntsön, szóval én most csendben tűröm.
Viszont szerintem jövő nyárra beszereltetek egy klímát, csak nem tudom, hogy tetőteres házban hogyan lehet megoldani.
Új hozzászólás Aktív témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Linux Mint
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Nintendo Switch 2
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- PH! Darts
- Google Pixel topik
- Motoros topic
- Milyen videókártyát?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- További aktív témák...
- ÁRCSÖKKENTÉS MacBook Pro 17" i7 2.6 GHz 8GB RAM 8 ciklus az akkuban!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 256GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4003
- Apple iPhone 16 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Hiába na, öregszik az ufó, és már kell neki a(z) (nap) energia.