Hirdetés
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Ultrák küzdelme várható Európában 2026-ban
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- OnePlus 15 - van plusz energia
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gambit
őstag
Hát én nem mindent ugyanoda töltök... Sőt, általában bizonyos letöltéseimnek külön mappát is csinálok.
Hát én meg igen, és utólag szelektálok inkább. Ízlések és pofonok.
Operában ez is benne van, hogy alapbóla beálítottba mentene, de van közben lehetőséged választani.
Na, ez így szerintem meg tök felesleges, és eggyel több lépés a szükségesnél. Szerintem sokkal jobb az a megközelítés, amit a FF csinál. Vagy kapásból húzza is le a cuccot az előre beállított mappába, vagy megkérdezi mindig, hogy hova mentsen. Mellesleg amikor beállítod, hogy mi legyen a letöltési mappa, kiszúrja a szemed az a lehetőség, hogy mindig rákérdezzen. Ugyanis pont alatta van. Szóval igazából nem értem, hogy mi a probléma.
De beállítom, mert rettenetesen rühellem, hogy midnent egy helyre szedne. (Ha van ez a lehetőség, miért nem így cisnálták meg alapból? )
Valószínűleg a hozzám hasonló lámák miatt, akik mindent egy helyre töltenek le, és utána szortíroznak. Ha fordítva lenne, mi háborognánk. De mondom, mivel a két beállítási lehetőség a főlapon van, egymás alatt, így elég nehéz nem észrevenni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Bittorrent topik
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen TV-t vegyek?
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Lexus, Toyota topik
- Ultrák küzdelme várható Európában 2026-ban
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 500GB SSD RTX 3060Ti 8GB SilentiumPC Signum SG1 TG FSP 700W
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3951, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4050
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
.