- Fórumok
- Egyéb
- OFF TOPIC 43
- (téma lezárva)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Mobil flották
- Saját fejlesztésű chipet kaptak az Anker Soundcore Liberty 5 Pro fülhallgatói
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Milyen okostelefont vegyek?
- Feltalálta a Google a keresőmotort
- Honor 600 – kezes, kitartó, költséges
- Négyfelé kanyarodhat az iPhone 19 kijelzője
- Hatalmas számokkal villog az új Xiaomi 17 Max is
- Fotók Google Camera Mod-dal (GCAM)
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Aktív témák
-
Kephamos
addikt
-
Kephamos
addikt
Jó reggelt. Mindjárt metallográfia vizsga...remélem meglesz.
-
Kephamos
addikt
de nem mindegy, hogy csak egy édes, piros vizet kanalazol, vagy érzed is a paradicsom ízét. monnyuk nekem kifejezetten hülye ízérzékelésem van, ha valami kaján egyszer érzek rossz ízt, ha jól sikerül, akkor is azt az ízt érzem. azóta nem bírom megenni a paradicsomlevest, mióta óvodában 1 litér paracsomlé - 1 kila cukór aránnyal csinálták
a házi túró is keserű nekem, pedig más megkajolta, és semmi baja nem lett tőle.öreg: de szójjál be a topikba, mert el leszel felejtve! ez komOI!
mod: ja, látom, beszóttál.
Nem csak piros löttyről van szó. Azt akartam kifejezni maguknak, hogy a cukortól kijönnek egyes ízek.
--------------
Néha velem is van olyan, hogy el kezdek gondolkodni egy ízen és egy idő után romlottank érzem az ételt.
-------------
bambano: Szerintem az baromira finom.
-
Kephamos
addikt
-
Kephamos
addikt
Igen, csokis kockasajt volt akkor, nagyjából mintha a Mackó sajtot etted volna csokival.
Nekem se nagyon jött, bár ha most megkóstolnám, akkor lehet ízlene. Régen etten legutóbb.Kb. 15 éve.
-
Kephamos
addikt
A káposztástésztát pedig cukorral és borssal eszi az asszony.

Mod: belassult nagyon, mire írtam, írta Race is
Szerintem úgy is finom, de csak simán borssal az igazi.
philoxenia: az a csokis sajt? -
Kephamos
addikt
Nállunk egy szilokátkockába van fúrva egy luyk. Mindegyik fa belefér, és tutira stabilan tartja a fát.
-
Kephamos
addikt
Az szep, 800 nap, eleg kerek

Geptan: akkor neked sem lesz valami tokeletes napod
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
19373: hat, ha hazhoz mentek a szivasert, akkor megis mire varsz?

Jó tárgy, csak rossz érzés, hogy már tök üres az egyetem, csak mi szivunk péntek reggel.

-
Kephamos
addikt
-
Kephamos
addikt
Senki sehol, szomoru, Kexarvas, benned van az utolso remenyem, ha te is alszol...

Jóreggelt!
-
Kephamos
addikt
-
Kephamos
addikt
Merul az egerem. Mar alig mozog es nincs elemem

-
Kephamos
addikt
Szülinapi torta a vénembernek, a gyertya csak egy, mert úgyse férne rá mind.

Ja, hogy pia! Az mindjart mas!
Szulinapod van? Boldog Szulinapot!Mod.:Joejt!
-
Kephamos
addikt
Ez meg mi a bánat?

-
Kephamos
addikt
-
Kephamos
addikt
A barátunk szerint /képtalálat/ ő is st. hubertus

Őt is sörrel fogyasztanám, mint a Hubertust!

-
Kephamos
addikt
-
Kephamos
addikt
Neked, mint gyakorló ínyencnek elhiszem

Mivel tudom, hogy odavagy a gömbölyű üvegben lelhető medicináért, megosztom Veled, hogy mit mesélt az illető a nedű keletkezéséről

A fickó elmondása szerint a itóka receptjét nme egy ember őrzi, hanem jópár - az egyes rész-fázisoknál mindig az adott ember dirigálja a boszorkánykonyha szakácsait.
Zwack Péternél van a recept egy része (nem meglepő módon a gyógynövények egy részét Ő szerzi be, egy kis zsákban a megfelelő pillanatban átnyújtja az illetékes fakanalas embernek, aki a kotyulékba elegyíti a port) - talán Ő az egyetlen ember, aki egészében birtokában van a receptúrának, mert az egyes részek "tulajdonosainak" hivatalból tiltva vagyon mindennemű eszmecsere

Az meglepőbb volt, hogy majdnem bajba került a Zwack Rt az egyéb termékeivel, mivel ha viszagondolsz, akkor pl. a Hubertust jobbára éltes korú nagypapák szürcsölgették, a fiatal, szomjas réteg pedig jóformán nem is tudott róla - az új reklámok annak köszönhetőek, hogy a cégnél végre kitalálták, hogy ki is lenne a célközönség
Állítólag az új reklámmódi megtette hatását és a vadászos, vízben csajozós reklám megtette hatását, kezd rászokni a fiatalabb közönség is a nedűre... 
No de ennyit az esti meséről, most már leülök magamtól is

Szerintem meg a Huberkolózist egyre többen utáljék meg.
-
Kephamos
addikt
-
Kephamos
addikt
Mindenhol ilyen fos idő van?
-
Kephamos
addikt
-
Kephamos
addikt
Huhh, jó sok hsz született már ebben a topikban. Mikor telik be?
-
Kephamos
addikt
Nagyfater elhagyta a kulcsot egy ehhez hasonló Tutóhoz és le kellett fűrészelni. Kb. 1 órán keresztül szenvedtem vele, pedig már egy pár éve állta az időjárás viszontagságait. Egy profi biztosan hamarabb leszedni, de az biztos, hogy megvan benne az anyag.
-
Kephamos
addikt
-
Kephamos
addikt
Volt a logouton egy írás, Vito, a kiskutya címűre gondolok. Az hová tűnt? A legutóbbi hsz.-eknél ottvan ugyan a cím, de át van húzva.
-
Kephamos
addikt
Na, jóccakát! Holnapután gólyatábor. addíg még sok dolgot el kell intézni.

-
Kephamos
addikt
-
Kephamos
addikt
Neketk se megy a http://cyla.homeip.net/ ?
-
Kephamos
addikt
Na, mint az utóbbi pár OT-hoz, ehhez is hozzászólok még az elején, mikor még megvana fonál.
Aktív témák
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- Egyéb
- OFF TOPIC 43
- (téma lezárva)
- Xiaomi Redmi 12 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 2000GB NVMe SSD, 1 év gar
- 27% - ASUS VivoBook S15 OLED! Snapdragon X Elite / 16GB DDR5 / 1TB NVMe Notebook!
- 170 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- TOP Pure White PC /Ryzen 7 9800X3D, 32GB DDR5 RAM, 1TB M.2 PCIe SSD/ akciós áron eladó! BeszámítOK!
Állásajánlatok
Cég: aiMotive Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

(legalábbis nálunk)
a házi túró is keserű nekem, pedig más megkajolta, és semmi baja nem lett tőle.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)