- 6 év biztonsági támogatást ígér a Motorola
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- MWC 2026: Kezünkben a minden tekintetben európai okostelefon
- iPhone topik
- Magisk
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Aktív témák
-
kovy79
őstag
"Ngabor2: hibázott...eredetileg sem azért lett megvonva a joga, mert ő rajzolt vagy linkelt volna. nem állt ki a kollégáiért, amikor nem gondolta problémának, ami az összeröffön történt. utólag sem..."
Gábor, ezek után rem nem gondolsz rossz szájízzel a történtekre! Egy "diktatórikus light" rendszerben nem épp egyszerű a moderátorkodás. Igen, pár moderátor pont ide való. Parci, hogy is van az a "ha van rajta sapka, azért, ha nincs, azért..."?
Néha igencsak nevetséges egy-két moderátor (ember?) hozzáállása. Sajnálom, hogy nem lehet saját hatáskörben elkövetett "túlbuzgóságért" büntetni/lefokozni/kirúgni!
Ezen a ponton egy másik mondás jut az eszembe: "saját szemében a szálkát, a másikéban..." Ismerős?Ha Gábor mellett eltöröm egy másik fórumtárs lábát, akkor is ez lett volna a következmény? Vagy még durvább, ban, mivel ez már tettlegesség is...
Gábor, miért nem vagy igazságosztó superman???
A HG-k magukat miért nem fokozzák le, mivel ők is ugyanolyan felelősek az "alattuk állókért", esetleg nem fogják más fütyülőjét pisálás közben?
...kifejezetten kérem, hogy ne kezdjük újra a hőbörgést...szeretném leszögezni, hogy akinek mégis komoly baja van, velem van baja, mert én döntöttem, önállóan - magyarán nekem írjon privátban, ne szítson népharagot mások ellen...
Azt hiszem, mivel Gáborról van szó, így elég sok emberre vonatkozik! -
Tim82
félisten
remélem, csináltok az összegyűlésnél egy bárki számára nyomon követhető "etikai kódexet modik és HG-k számára". ha jól vettem le, ez eddig hiányzott.
Ngabor2-nek talán az a "bűne", hogy lazábban értelmezett egy íratlan szabályt, mint más modik, de továbbra sem értem, miért kell ezért véglegesen megfosztani a modi-rangjától. ennek onnantól van értelme, hogy van egy mindenki számára egyértelmű, lefektetett szabályrendszer, aminek meg kellene felelni. a "felelőssége" számomra továbbra is igencsak áttételesnek tűnik.
tudom, a PH!-n nincsen demokrácia, de legalábbis valamiféle szavazásra kellene bocsátani a kérdést.
ugyanez áll EQMontoyára is. szerintem.

Uff.
remélem, nem fogod hőbörgésnek venni. direkt nem úgy van megfogalmazva.
Aktív témák
- Spórolós topik
- Xbox Series X|S
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- PlayStation 5
- 6 év biztonsági támogatást ígér a Motorola
- LEGO klub
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Windows Insider Program
- Soha nem szabta ilyen pénztárcabarátra új CPU-it az Intel
- További aktív témák...
- LG 45GR65DC-B 45 / 5120x1440 / 200HZ / VA /
- Chieftec Smart Seriels GPS-500A8 80 Plus minősítésű 500W tápegység
- Apple iPhone 13 - 85% Akku - 128GB - Független - Hibátlan
- HONOR Magic8 Lite 5G 512GB + CHOICE Cubuds - Gyári Bontatlan, 2028-ig garanciális
- HONOR Magic8 Pro 5G 12/512GB (Black) - Új, Kártyafüggetlen, 2029-ig garanciális
- Dell Vostro 3425 6magos Ryzen 5 5625U 8GB RAM 256GB SSD
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- AKCIÓ!! HP Zbook Studio G8 i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1200 400NIT, 100% sRGB Garis!
- ÚJ AKKU! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- iPhone 17 256 GB Black - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

remélem, nem fogod hőbörgésnek venni. direkt nem úgy van megfogalmazva.