- Google Pixel topik
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- A középkategória egyik legjobb vétele - Dreame L40 Ultra AE
- Yettel topik
- OnePlus Nord 3 - kapcsoljuk északot
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Az iPhone 17e hátlapjával MagSafe-et kaphat a 16e is
- Bluetooth-headsetekről általában
- VoLTE/VoWiFi
Aktív témák
-
rarri
senior tag
válasz
Racecam
üzenetére
Hát most már én is nagyon ritkán iszom, egy évben kb. 4-szer, de a 4 alkalommal megiszom az éves mennyiséget.
Hiába, a régi berögződések....
Ebben a dologban a mai napig szélsőséges vagyok. Ez van. Amúgy mindíg hívnak a barátaim, mert az ökörködésben is nagy vagyok állítólag.
Volt úgy, hogy háromszor is áttették a pincebulit más időpontra, mert nem tudtam menni. Nagyon jó érzés volt, hogy 7 ember alkalmazkodott hozzám. Nekem ez olyan visszajelzés, hogy jól csinálom ezt a dolgot, nem kell másnak lennem, mint amilyen vagyok... 
vénember: én sohasem azért ittam mert az szégyen volt vagy dicsőség. A tudatomat módosítottam , és nem érdekelt más mit szól hozzá. Engem mindíg elfogadtak úgy, ahogy vagyok, most sem tölt el semmilyen rossz érzéssel bármit gondolnak rólam.Az az ő dolguk. Soha nem érdekeltek a társadalom által felállított szabályok, hisz már régen is azt láttam hogy nem működnek, hiteltelenek, álszentek.
Aktív témák
- 27% - ÚJ Corsair VENGEANCE RGB 48GB (2x24GB) DDR5 6000MHz
- 9gen induló gamer(i5-9400/RX5700XT/16gb ddr4/SSD/hdd)
- Dell Precision 5570! 4K Touch / i7-12800H / RTX A2000 / 32GB DDR5 / 512GB NVMe! BeszámítOK
- Teljesen új T-Phone Pro 5G 8/256GB Azurite Blue eladó + töltő
- NVIDIA RTX 3070 Ti 8GB GDDR6X Founders Edition Eladó!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4659, 100% Akksi
- Fujitsu LifeBook 7U14A2 netbook / 12 hónap jótállás
- Apple iPhone 16 Pro 128GB Natural Titanium használt, karcmentes 90% akku 6 hónap garancia
- AKCIÓ! Gigabyte X570 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6750 XT 12GB LIAN LI LANCOOL 216RX 750W
- Ducky One 3 FULL/TKL/SF/MINI billentyűzetek többféle színben és kapcsolókkal, plusz csuklótámaszok
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Hiába, a régi berögződések....
Volt úgy, hogy háromszor is áttették a pincebulit más időpontra, mert nem tudtam menni. Nagyon jó érzés volt, hogy 7 ember alkalmazkodott hozzám. Nekem ez olyan visszajelzés, hogy jól csinálom ezt a dolgot, nem kell másnak lennem, mint amilyen vagyok...