Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 17 - alap
- 6 év biztonsági támogatást ígér a Motorola
- Google Pixel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Hivatalos a Poco X8 Pro Max gigantikus akkukapacitása
Aktív témák
-
TexT-BoY
addikt
válasz
EQMontoya
üzenetére
Hát, ugytünik sikerült belenyulni a legovodásabb fajtába, az az egy szerencsém hogy az ovónéni még megvan
igy igazán nem kell átélnem amit átél itt pár magányos farkas/roka/nyúl/ufó/sas,
. Persze kinek nem inge nevegye magányra.MOD: különben arra járt egy ismőers, beültünk egy helyi kocsmába, akarom mondani presszoba, aztán pont jött egy hév, mondtuk hogy kinézünk, hátha, persze hogy azzal a hévvel jött és persze hogy sietett a buszhoz, és persze hogy elérte. Felhivtam gyanutlanul, szia merre jársz? ááá itt vagyok a buszon. Magamba pedig áá 'zopj le.
Aztán a kedves ismerőstöl elváltam, másik kedvfes ismerős érkezett, dumáltunk hazafele és végül azt mondom nem volt rossz az estém.
MOd2: különben csak kinomba nevetek
Aktív témák
- Bomba ár! HP EliteBook 8470P - i5-3G I 4GB I 500GB I DVDRW I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- HP Z420 Workstation,Xeon E5-1620 CPU,8GB RAM,500GB SATA3 HDD,WIN10
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- szinteÚJ Dell Pro 14 Ultra 7 255U 16GB DDR5 1TB AI PC FHD+ 1 év garancia
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
igy igazán nem kell átélnem amit átél itt pár magányos farkas/roka/nyúl/ufó/sas,
. Persze kinek nem inge nevegye magányra.