Hirdetés
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Redmi Note 15 Pro+ - több plusz, mint mínusz
- Find X9s néven készülhet az Oppo új kompakt zászlóshajója
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Megtalálták az akkumulátortechnológiai Szent Grált? - CES
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Google Pixel topik
Aktív témák
-
Hajam tépem... Elvileg ez olyasmi, mint itthon nálunk a sima kábel, annyi, hogy mivel a gépén nem láttam bejelentkezést, és VNCvel elértem a kábelmodemet (192.168.100.1), ezért a login név/felhasznév kiesik, marad a MAC cím, viszont vacka router meg nem ismeri fel automatikusan, igy most a gyér manualjaból próbálom beállítgatni a dolgokat :S Persze csak elmondom, szétszedi a gépet, összerakja a routerrel, kipróbálja, majd vissza... remek..
-
Hajam tépem... Elvileg ez olyasmi, mint itthon nálunk a sima kábel, annyi, hogy mivel a gépén nem láttam bejelentkezést, és VNCvel elértem a kábelmodemet (192.168.100.1), ezért a login név/felhasznév kiesik, marad a MAC cím, viszont vacka router meg nem ismeri fel automatikusan, igy most a gyér manualjaból próbálom beállítgatni a dolgokat :S Persze csak elmondom, szétszedi a gépet, összerakja a routerrel, kipróbálja, majd vissza... remek..
Aktív témák
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Duplázik a NAND is: a Samsung 100%-os áremelésben gondolkodik
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Reagált a leégő Ryzenek ügyére az ASUS
- Autós topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- EAFC 26
- AliExpress tapasztalatok
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Dell Latitude E6410 i5 M560, Nvidia NVS 3100M 512MB GDDR3, 4Gb RAM, 250GB HDD, jó akku, számla gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3904
- Samsung Galaxy A34 5G (Bontatlan , Null Perces ) /6/128GB / Kártyafüggetlen 12Hó Garancia
- ÚJ Lenovo Yoga 7 - 14" WUXGA OLED - Intel Ultra 5 226V - 16GB - 512GB - Win11 -3 év gari - HUN - PEN
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest