- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Idő előtt felbukkant a Galaxy A57 egy európai webshopban
- iPhone topik
- Motorola Moto Watch – még nem teljes a kör
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- MWC 2026: Hálózattechnológiai mélyvíz Bóday Tamással. Mint rendesen.
Aktív témák
-
baró, nekünk minden év elején jön egy papírocska, hogy kérünk vagy sem adójóváírást, én sosem kérem, legfeljebb ha járna valamicske, akkor majd most visszaigényelem, ha nem akkor így jártam
de azért gondolom van bérpapírod meg miegymás, amiből ki lehet szűrni, hogy fogtak-e vagy sem
vagy Te szerintem annyira tájékozott ebben a témában is, hogy tudd mennyi az annyi 
az apeh-al, egyébként nekem is tele a tököm, meg a diákhiteles barmokkal is, tavaly év elején írtak hogy cumi van az apeh behajtja rajtam a tartozásom, igaz nem volt sok, olyan 110 ropi, igaz 105-t vettem fel összivissz 1 félévbe, nem is gond, az is igaz, hogy egyszer fizettem nekik 35 ropit, az ugyebár 145ropi 105 után, na mindegy, mondtam nekik okés, így jártam fogják, le is vették, 35 ropijával havonta, na mondom ez is megvót mégsincs este, erre tavaly október körül kb fél évvel a lefogások után, jön megint egy levél, hogy lógok vagy 7 ropival, mondtam nekik hogy elmehetnek a sunyiba, mind egy fillérig lefogtak, csakhát, valami adminisztrációs hiba volt náluk vagy mi a kurva anyjuk, mondtam nekik nézzenek utána, ha nem smakkol szóljanak osztjóvan, legfeljebb ha idén megint megkeresnek, akkor elküldöm nekik a bérpapírokat amin természetesen minden okés, addíg meg hadd szopjanak vele
Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Először beszélt bővebben az új Xbox konzolról a Microsoft
- Párduc a gépben: teszten az ASUS ExpertBook Ultra
- Idő előtt felbukkant a Galaxy A57 egy európai webshopban
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Xbox Series X|S
- Facebook és Messenger
- OpenMediaVault
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- LG 45GR65DC-B 45 / 5120x1440 / 200HZ / VA /
- Chieftec Smart Seriels GPS-500A8 80 Plus minősítésű 500W tápegység
- Apple iPhone 13 - 85% Akku - 128GB - Független - Hibátlan
- HONOR Magic8 Lite 5G 512GB + CHOICE Cubuds - Gyári Bontatlan, 2028-ig garanciális
- HONOR Magic8 Pro 5G 12/512GB (Black) - Új, Kártyafüggetlen, 2029-ig garanciális
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4160
- SzoftverPremium.hu
- ÚRIS10!!! RAMÁRON! LEGION 5 i7-13650HX 32GB RAM 1000GB SSD RTX 5070 8GB
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB Black Titanium használt, szép állapot 96% akku (247 ciklus) 6 hó
- MacBook Air M4 24GB 512GB Garancia! Starlight / SKY / SILVER
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

de azért gondolom van bérpapírod meg miegymás, amiből ki lehet szűrni, hogy fogtak-e vagy sem
vagy Te szerintem annyira tájékozott ebben a témában is, hogy tudd mennyi az annyi