- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Akciófigyelő: 25 000 forintos ajándék jár a Xiaomi Pad 8 tabletek mellé
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Alumíniumba öltözött a Nothing Phone (4a) Pro
- MWC 2026: Megnéztük, hol tart a Clicks Power Keyboard és Communicator
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- iPhone topik
Aktív témák
-
föccer
nagyúr
válasz
BlacKSouL
üzenetére
A szemrehányás jogos.
Gondolom az OT "elhanyagolásának" jelentős előzménye a logout indítása. Gondolok itt arra, hogy eleddig, ha valakinek valamilyen (bármilyen!) gondolata van, amit minden áron ki akar(t) írni magából, akkor csinál egy új cikket a logout-on, és ezzel el is van intézve a dolog. Míg ezelött jött ide az OT-be, és itt adta elő a bánatát/észrevételét/hasfájását. Az ehez kapcsolódó reagálások is ide jöttek. Ennek köszönhetően pörgött a topik, mint a villanyóra az olajradiátor mellett.
Most, hogy mindenki logout-ra ír, az ottani hozzászólások már nem az OT-t gyarapítják, így úgy tűnik, hogy ponag a PH! "offolós" közönsége. Közben nem is, csak nem az OT-be írogatnak, hanem a milliónyi blogos bejegyzéshez.
Én ebben látom a "kihaltság" okát.
(közben elkezdtem a főnök gépét frissíteni, miközben 2.jára tettem fel ma rá a winxp-t
)
Aktív témák
- Eladó Spirit Of Gamer Headquarter 300 gamer asztal
- Eladó Razer Goliathus Extended Chroma egérpad
- Mika 6EU Konvektor helyére szerelhető gázkazán (Sosem használt,Digitális,ventillátoros,zárt égéstér)
- Samsung Galaxy S26 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciàval
- Eladó dobozos, fóliás THERMALTAKE The Tower 600 fehér ház
- BESZÁMÍTÁS! Asus Prime H610M i5 12400F 16GB DDR5 500GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA A-Data 650W
- GIGA AKCIÓ!!! AKTIVÁLATLAN iPad Air M3 13" WiFi 256GB! KÉK
- LENOVO ThinkPad 13 - i7-7500U, 8GB RAM, 256GB SSD, új akku, számla, 6 hó gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Deep Purple - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4279
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)