- Telekom mobilszolgáltatások
- Thaiföldön már videózzák a Samsung Galaxy A37-et és A57-et
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- iPhone topik
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- VoLTE/VoWiFi
Aktív témák
-
Alvin_ti4200
félisten
Broczkó szerintem nagyon rendes mint ember, igaz az Architektúrákat miatta egy örök életre megutáltam, de az tény, hogyha egyszer átmész nála, akkor egy ideig biztos megmarad a tudás az agyadban. Nekem pl. Archi II-ből nem sikerült az egyik vizsga (55% lett, 66%-tól 2-es), pedig nagyon sokat tanultam rá, bementem megnézni a dolgozatomat, aztán elbeszélgettünk az anyagrészekről teljesen kötetlenül, amiből leszűrte, hogy én tulajdonképpen tényleg "vágom" a dolgokat, ezért átengedett. Majd ősszel Sima és az Archi III, na az szopás lesz a köbön (Dual Core architektúra ésatöbbi)

-
neduddki
nagyúr
HI!
meg annak a felhujje nezenek hogy mindekinek kell felsofoku vegzetseg, amivel asztan kitorolheti a segget, mert ojjan szintuek ezek az intemenyek:- (((
udv
neduddki
p.s. mosar meg olvasom hogyprobaljak a szakmak bocsulete visszallitani, hat nem csoda:- ((( /kollegam moist keszul infobol atprtolni asztalosak mert jo keze van hozza meg egy gepeszmernoki diplomaja BME-rol!!!! de gy tunik sokkal rentabilisabb es megbecsultebb egy jo asztalos mint egy infos/
Aktív témák
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Battlefield 6
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Elektromos autók - motorok
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mini PC
- Arc Raiders
- Thaiföldön már videózzák a Samsung Galaxy A37-et és A57-et
- Formula-1
- További aktív témák...
- iPhone 16 Pro 128GB Natural Titanium Karcmentes állapotban!
- Realme GT 8 Pro Urban Blue 16/512GB MediaMarkt garancia 2029.02.02.-ig
- Xiaomi 15 Black 12/512GB használt 6 hónap garancia
- Legion Pro 5 16IRX10 16" QHD+ IPS i9-14900HX RTX 5070 32GB 512GB NVMe gar
- Realme GT 7 Pro 5G Mars Orange 12/256GB használt karcmentes 6 hónap garancia
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 4770K / GTX 1060 6GB /16GB RAM /250SSD + 500GB SSHD
- Acer Chromebase All-in-One PC 23.8" Touchscreen
- GYÁRI TÖLTŐK: USB-C / DELL / LENOVO / HP / FUJITSU / TOSHIBA / Asus / Macbook /// Bp,/MPL/Foxpost
- HP Elitebook 850 G8 15,6" i5 1135 G7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Gamer PC-Számítógép! Felsőkategória! R7 9800X3D / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD / Noctua !
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest