- Milyen okostelefont vegyek?
- Bluetooth-headsetekről általában
- VoLTE/VoWiFi
- Kijelzőjén alig látható gyűrődéssel mutatkozott be az Oppo Find N6
- Google Antigravity - ennyi volt?
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
azt mondtad fuj, meg hogy nem hangzik jól. Kérdeztem mi, azt mondtad a pancsolt szar amit vodkának hívnak. Azt hittem ez összefügg azzal amit linkeltem.
De ha szeretnéd tudni, akkor előbb megittuk otthon a Vodkát, tisztán, kisérő nélkül, mert a magukat komolynak tartó piások mind kisérővel isszák
majd lementünk a kocsmába, és elkezdtünk sörözni. Asszem ez így teljesen tisztának tűnik. Odalent már csak egy deci Finlandiát kaptam, ajándékba, azt meg nem utasítom vissza. de akkor már mindegy volt úgyis.
Nem szerettem a konyakot, brandyt mert amiket régen ittunk, azok olyanok is voltak. Aztán lett egy mérce, a minimum 5* Metaxa, illetve a Chivas R. és azóta szeretem a konyakot is. Ha az az ami. Vodkával dettó, addig nem szerettem, míg egyszer nem kóstoltam Moskovskit. Azóta azt is. Egy ideig van az embernek preferenciája, aztán mikor már jobban megengedheti magának, és jobban is szeret ínyenckedni, akkor bármit megiszik ami minőségi. Nálam egyetlen kivétel a gömbszörp, mert a keserű íz minden formáját utálom, legyen az étel vagy ital, így se grapefruit, se tonic, se Uncsi.
Aktív témák
- Idővel kicsúszik az aljzatból a 12V-2x6 tápkonnektor?
- Eredeti játékok OFF topik
- ASUS blog: 2K-tól a 4K-ig és tovább a Radeon RX 9000-es szériával
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Apple MacBook
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Filmvilág
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M5 Pro 18CPU/20GPU 24GB/1TB SSD Magyar billentyű Azonnal átvehető.
- BONTATLAN PNY 5070 TI 16G OC
- BONTATLAN Új Iphone 17 256GB White -Fe Szín 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- Lenovo Legion Y540-15IRH
- GIGABYTE RTX 4080 16GB GDDR6X GAMING OC - Gari 2027.01.14. -ig - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550 R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 8GB Zalman S2 TG be quiet! 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4031
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple 20W USB-C gyári hálózati adapter (md3j4zm/a)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

majd lementünk a kocsmába, és elkezdtünk sörözni. Asszem ez így teljesen tisztának tűnik. Odalent már csak egy deci Finlandiát kaptam, ajándékba, azt meg nem utasítom vissza. de akkor már mindegy volt úgyis.