Hirdetés
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- MIUI / HyperOS topik
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- One mobilszolgáltatások
Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
azt mondtad fuj, meg hogy nem hangzik jól. Kérdeztem mi, azt mondtad a pancsolt szar amit vodkának hívnak. Azt hittem ez összefügg azzal amit linkeltem.
De ha szeretnéd tudni, akkor előbb megittuk otthon a Vodkát, tisztán, kisérő nélkül, mert a magukat komolynak tartó piások mind kisérővel isszák
majd lementünk a kocsmába, és elkezdtünk sörözni. Asszem ez így teljesen tisztának tűnik. Odalent már csak egy deci Finlandiát kaptam, ajándékba, azt meg nem utasítom vissza. de akkor már mindegy volt úgyis.
Nem szerettem a konyakot, brandyt mert amiket régen ittunk, azok olyanok is voltak. Aztán lett egy mérce, a minimum 5* Metaxa, illetve a Chivas R. és azóta szeretem a konyakot is. Ha az az ami. Vodkával dettó, addig nem szerettem, míg egyszer nem kóstoltam Moskovskit. Azóta azt is. Egy ideig van az embernek preferenciája, aztán mikor már jobban megengedheti magának, és jobban is szeret ínyenckedni, akkor bármit megiszik ami minőségi. Nálam egyetlen kivétel a gömbszörp, mert a keserű íz minden formáját utálom, legyen az étel vagy ital, így se grapefruit, se tonic, se Uncsi.
Aktív témák
- Milyen notebookot vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- OLED TV topic
- Call of Duty 2
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- TP-LINK routerek
- Automata kávégépek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core Ultra 5 235 14 mag 14 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Sapphire Nitro+ Radeon RX 580 8GB DDR5
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Sandisk Extreme Portable V2 külső SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 8TB Seagate Barracuda ST8000 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Seagate Skyhawk ST4000 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 7 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / akku :84%
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RX 9070 XT 16GB Zalman Z10 Plus Seasonic 750W
- Razer Barracuda X Chroma Black gamer Fejhallgató
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3943, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
majd lementünk a kocsmába, és elkezdtünk sörözni. Asszem ez így teljesen tisztának tűnik. Odalent már csak egy deci Finlandiát kaptam, ajándékba, azt meg nem utasítom vissza. de akkor már mindegy volt úgyis.