- Így fotóz és ennyire melegszik a Galaxy S26 Ultra
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- AirTag-riválist hoz Európába a Xiaomi
- Fotók, videók mobillal
- Babra megy a játék az iPhone 18 Pro esetében
- Vedd szemügyre a Poco X8-akat!
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
Aktív témák
-
Kidus
őstag
Nem, az tiv volt ideat

Ugyan mar, Pest meg a mokusok.... egyszer talan mintha lattam volna egyet... par eve.
Meg egyszer lattam egy harkalyt, egy igazit, a Margit szigeten, az egyik fan menegetett felfele, kozben kopacsolt. Nem is hittem el hogy tenyleg az, pedig az volt.
Itt meg mindenhol mokusok meg fecskek meg mindenfelek. Pedig ez nagyvaros ( najo, annyira nem nagy, de varos, es annak is a kozepen vagyunk ).
Most voltunk North Carolina, ott peldaul tucskokre aludtunk el, madarakra ebredtunk, a kertben ugrandoztak a mokusok meg a nyulak, es minden reggel mas szinu madar ult az erkellyel szemben
Ja meg volt egy nagy buzi pok.... -
Kidus
őstag
Igen, miota eljottem, szuleim pofasitottak rajta.
Utoljara akkor lehetett felujitva, amikor szulettem, azota eltelt egy kis ido
Uj parkett, friss festes, uj fuggonyok, uj csapok, uj szonyegek, uj agy, jarolap mindenhol, mar csak a konyhabutor csereje van hatra.
Szerintem is csini lett
-
Kidus
őstag
-
Kidus
őstag
válasz
parandroid
üzenetére
Itt vagyok en, csak sosenincs erom irni, inkabb csak tamasztom az asztalt es olvasok, amig le nem csuszok, akkor elmaszok az agyig, es alszok

De most ez egy jobb nap, minnya megyunk steak, meg mozi
Aktív témák
- Így fotóz és ennyire melegszik a Galaxy S26 Ultra
- LEGO klub
- Melyik tápegységet vegyem?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Milyen egeret válasszak?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- AirTag-riválist hoz Európába a Xiaomi
- Napelem
- További aktív témák...
- Hgst es seagate 500gb 2.5 hdd
- Hostpost.hu VPS és Webtárhely Bérlés
- Radeon Rx 6600XT/ I5 8400/ 16GB Corsair/ 1TB M2/ 128GB Sata SSD/ 500GB HDD/ Win11
- ÚJ Dobozos Lenovo Thinkpad T14s G6 Tartós Laptop 14" -60% Snapdragon 32/1TB FHD+ 20Hó Gar
- Bontatlan! Új Lenovo Thinkpad T14 G5 Tartós Üzleti Laptop 14" -45% Ultra 7 165U 16/512 FHD+ Magyar!
- Új autó elsősegély doboz 2030 augusztusig jó
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i3-1315U 8GB 1TB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- FANTASZTIKUS áron eladó dobozos új Hp Laptop 17 /Ryzen 7-7730U/16 GB RAM /512 SSD/FHD/IPS/Garancia/
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)