- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel topik
- 18. helyet ért a Samsung Galaxy S26 Ultra kamerarendszere a DxOMarknál
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Válságmódban a Samsung mobildivíziója
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
Aktív témák
-
Foglalt név
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
Nem jól rémlik. A postomban benne van az eredeti hozzászólás, aminél egyértelműen meg tudod nézni, hogy mire ment válasznak.
Kalandor egészen pontosan a "Mr. Szappan"-t úgy értelmezte, hogy "lebuzizták", erre válaszolta bolond, hogy ez nem volt egyértelmű, amire az ominózus kifakadás jött.Feltételezem ennyire nem olvastál vissza, legalábbis amit leírsz abból ez jön le nekem.
Eddig azt hittem, az az elkeserítő, amit leírt. De az, hogy képtelen ezért felelősséget vállalni, sőt másokat állít be hülyének, magát meg mártírnak(jelzem a moderátori hatalommal való visszaéléssel), az kicsit szánalmas. Felnőtt emberektől nem ezt várnám el, sem itt, sem máshol.
u.i.: mielött jön a riposzt, igen visszaélés. Önmoderálás nem egyszer történt már, meg is értem, van hogy kirohan az ember vagy olyat tesz, amit gyorsan megbán. Ezért van(többek közt) az 5 perc mod mindenkinek. De az, hogy egy több órája(napja) bennmaradt postról vitázva kiszedi az ominózus szöveget, sőt mitöbb, eléggé félreérhető megjegyzést fűz hozzá, amiből tisztán az jön le, hogy nem ő hibázott, hanem más magyarázta félre...
Mivel vagy különb ngabor2-nél? Ő nem is hogy csinált valamit, ami nem éppen modhoz illő, hanem pusztán jelen volt mikor megtörtént, ráadásul ő ezt magától moderálta a fórumon, nem ilyen nesztek legyen, de akkor is nekem van igazam jelleggel...Ha az elveket nézem, akkor eléggé a felháborító felé tendál a dolog. Ha a valódi jelentőségét, akkor inkább nevetséges.
Aktív témák
- Tesla topik
- Ha az alaplapi hangchipnél jobbra váltanál, itt az új Sound Blaster hangkártya
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Nintendo tulajok OFF-topicja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Nem követi az NVIDIA dupla pontosságra kialakított modelljét az AMD
- Revolut
- Arc Raiders
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 5 7600X BOX - Gari 2027.03.11 -ig - Eladó!
- Samsung Odyssey G5 LS27CG510 27 QHD Gamer Monitor 6 hó garancia Házhozszállítás
- ASUS RTX 3070 Ti 8GB GDDR6X TUF GAMING OC Eladó!
- HP Victus 16-s0002nh 16" FHD IPS Ryzen 5 7640HS RTX 4050 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- MOMODS 15.6" 1080P FHD IPS FreeSync Portable Hordozható monitor!
- Samsung 16GB DDR5 5600MHz M425R2GA3PB0-CWM
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 15 M4 16GB RAM 512GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad P1 Gen 4 i7 32GB RAM 1TB SSD NVIDIA RTX A2000 2560X1600 400nit Garancia 19 hónap
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 66921Ft+ÁFA
- Akció! Acer Nitro 5 AN515-55! I7 10750H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB Nvme SSD!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest