- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Mobil flották
- Kiszivárgott a Pixel 10a specifikációja
- Motorola Moto G77 - kis motor, nagy karosszéria
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Privát Samsung funkciót tehet az Apple publikussá
- Európába tart a Xiaomi Watch 5, eSIM-es verzió is jöhet
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
Aktív témák
-
Foglalt név
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
Nem jól rémlik. A postomban benne van az eredeti hozzászólás, aminél egyértelműen meg tudod nézni, hogy mire ment válasznak.
Kalandor egészen pontosan a "Mr. Szappan"-t úgy értelmezte, hogy "lebuzizták", erre válaszolta bolond, hogy ez nem volt egyértelmű, amire az ominózus kifakadás jött.Feltételezem ennyire nem olvastál vissza, legalábbis amit leírsz abból ez jön le nekem.
Eddig azt hittem, az az elkeserítő, amit leírt. De az, hogy képtelen ezért felelősséget vállalni, sőt másokat állít be hülyének, magát meg mártírnak(jelzem a moderátori hatalommal való visszaéléssel), az kicsit szánalmas. Felnőtt emberektől nem ezt várnám el, sem itt, sem máshol.
u.i.: mielött jön a riposzt, igen visszaélés. Önmoderálás nem egyszer történt már, meg is értem, van hogy kirohan az ember vagy olyat tesz, amit gyorsan megbán. Ezért van(többek közt) az 5 perc mod mindenkinek. De az, hogy egy több órája(napja) bennmaradt postról vitázva kiszedi az ominózus szöveget, sőt mitöbb, eléggé félreérhető megjegyzést fűz hozzá, amiből tisztán az jön le, hogy nem ő hibázott, hanem más magyarázta félre...
Mivel vagy különb ngabor2-nél? Ő nem is hogy csinált valamit, ami nem éppen modhoz illő, hanem pusztán jelen volt mikor megtörtént, ráadásul ő ezt magától moderálta a fórumon, nem ilyen nesztek legyen, de akkor is nekem van igazam jelleggel...Ha az elveket nézem, akkor eléggé a felháborító felé tendál a dolog. Ha a valódi jelentőségét, akkor inkább nevetséges.
Aktív témák
- 450.000Ft HELYETT szinteÚJ OnePlus 15 egyenlő 16 ami 2 a 4.-en Sand Storm 16GB / 512GB
- Dell Latitude E7270,12.5",FHD,i7-6600U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 512GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! 8GB Crucial Ballistix Sport 1600Mhz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core Ultra 5 235 14 mag 14 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest