Hirdetés

Aktív témák

• BlacKSouL
    addikt

várj, azért a vallás az megint más dolog. Azért a másik vallási meggyőződését tartsuk má' tisztában - leszögezem: szcientológia NEM vallás. Más példa?

És itt nem flémnek kéne menni, hanem beszélgetésnek, vitának. Csak egyesek nem viselik el a kritikát és bedurciznak.

@Rész: ki a lópikula fikáz?! mert én nem fikáztam, nem tudom miért kell belemagyarázni adott esetben? :F
    Ott sem fenékig kejfel az élet gondolom, csak vannak dolgok - most előhozom TivJr-t példának - amit nem értek meg, és erre szerettem volna NORMÁLIS választ kapni, de csak a "csak" és a "mert" jön.

Ha valaki valamiben hisz, és meg van róla győződve, hogy nem létezik más lehetőség, és gyakorlatilag bebizonyítani sem lehet neki az ellenkezőjét, az számomra egy vallás. Nem klasszikus értelemben, de az.

Itt azon van a sarkalatos pont, hogy ott is el lehetne járkálni kisautóval is, de meg tudják tenni, hogy nem azzal járnak, ami kényelmesebb, és akkor mi a francért ne tennék meg. Mi meg nem tudjuk. És mindkét oldal elméleteket gyárt arra, hogy az ő szempontjai mért jobbak.

Aktív témák