- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Túl jól fogy az S26, túlóráznia kell a gyártósoroknak
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Microsoft Lumia 640 és 640 XL - testvérek egymás között
Aktív témák
-
Xelo
addikt
válasz
venember83
üzenetére
nahh visszaolvasgattam...
mikről maradtam le... visszatérve a "dugás 14 alatt" témához: én 15 vagyok egyelőre szűz, de több alkalommal akartak megrontani vérengző tizenéves ribancok
3×, egyszer 13 voltam (akkor még nem gondoltam hogy megkellene tennem), volt egy próbálkozás miután betöltöttem 14et -> moziban tipitapi volt csak aztán kicsit nagyobb volt a szőrzete bizonyos helyeken mint ami kellett volna.. aztán most egyik szórakozóhelyen is volt egy incidens, azt meg azért nem akartam mert csaj oszttárs volt és eléggé ittas állapotban
hát én ilyen jófijú vagyok 
Aktív témák
- Gamer PC - i5 / GTX 960/12 Gb Ram (Erősebb, mint a 1050 Ti!)
- Eladó AKG Ara, dupla kapszulás mikrofon! Bontatlan, garanciás! Több darab is elérhető!
- Logitech Superstrike x2
- D-link 16 és 24 portos, sima és POE, gigabites managelhető switchek
- Gigabyte H510M PRO-E alaplap + Intel Core i5 10400F CPU (+ram, táp, vga igény szerint)
- GeForce RTX 2060 (OEM HP) Garanciával
- Oppo Reno A17 / 4/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia
- Lenovo ThinkPad X1 Active Noise Cancellation fejhallgató
- AKCÓ! HTC VIVE Pro 2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S20 Ultra / 12/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
mikről maradtam le... visszatérve a "dugás 14 alatt" témához: én 15 vagyok egyelőre szűz, de több alkalommal akartak megrontani vérengző tizenéves ribancok
3×, egyszer 13 voltam (akkor még nem gondoltam hogy megkellene tennem), volt egy próbálkozás miután betöltöttem 14et -> moziban tipitapi volt csak aztán kicsit nagyobb volt a szőrzete bizonyos helyeken mint ami kellett volna.. aztán most egyik szórakozóhelyen is volt egy incidens, azt meg azért nem akartam mert csaj oszttárs volt és eléggé ittas állapotban
hát én ilyen jófijú vagyok