Hirdetés
- Kétezer eurós csomag lehet a Vivo X300 Ultra
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- Apple Watch
- One mobilszolgáltatások
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Honor 200 Pro - mobilportré
Aktív témák
-
tildy
nagyúr
Aki mégegyszer látatlanban azt meri mondani, hogy csak kandóst ne, mert hülyék, emrt nem értenek semmihez , annak a fenekében tüzes nyilat fogok fel le húzogatni addig, míg egy szem lélekjelenlét is van benne.
Aki ezt végig tudja csinálni,annak tényelg midnen tiszteletem.
Intelligens rendszerelemek: 2-es.
Automatika:
Nem , nem én vagyok a hülye. Nem , nem a tanár a hülye. Egyszerűen csak elszámolok valamit, vagy + jel helyett mínuszt rakok, plusz még vizsgadrukk és egyebek. Azt mondja látja, hogy tudom, de...Hozzáteszem 4. éves , azaz végzős vagyok!
többi meglett? Mi többi? Van egy infóról elfogadtatott vizsgám. Van két megcsinált vizsgám.
És lenne hátra még 4!bolondembör, ne játsz a tűzzel ne játsz a tűzzel! Robbanáshatáron vagyok.
Aktív témák
- GIGABYTE RTX 3070 8GB GDDR6 AORUS MASTER Eladó!
- MSI RTX 3070 8GB GDDR6 GAMING X TRIO Eladó!
- SAMSUNG 970 EVO PLUS 250GB M.2 NVME PCI-E 3.0 - Új, 1 év garancia - Eladó!
- új, bontatlan, iPhone 17E gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Új, bontatlan - Apple MacBook Neo 13" A18 Pro 6CPU/5GPU/ 8GB/256GB Touch ID - Indigo/Silver
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3913
- Toshiba KIOXIA XG8 4TB M.2 Gen4 SSD (7,000 MB/s and 5,800 MB/s)
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest