- Huawei Watch GT Runner 2 – óra a futóra?
- Ez most a legjobb robotporszívó. Kérdőjel? De nem olcsó. Pont.
- Áprilisban érkezhet a OnePlus Ace 6 Ultra, közben új tabletek is készülnek
- Oppo Pad Mini néven készülhet a gyártó új, kompakt, prémium táblagépe
- Új Xiaomi Mijia etető érkezik 5 MP-es kamerával és éjjellátással
- iPhone topik
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Íme az új Android Auto!
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Google Pixel topik
- Google Pixel 10a – évismétlés
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Garmin Venu 4 - a nagy ugrás
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Aktív témák
-
Józsibácsi
csendes tag
válasz
Kalandor
üzenetére
"feltettél egy...."
rendben, fogadjuk el, hogy egy kepletes valaszt adtal - milyen felindulasbol kellett odaszurni az utolso mondatreszt? kerdesem mely reszebel tunt ugy neked, hogy vissza kivanok terni korabbi nevemmel kozetek"hiszed vagy sem..."
errol szo nem volt
arra probaltam celozni (ugy latszik fogalmazni sem tudok igazan jol mar [off]dehogynem[/o]), hogy a hiba talan tuti benned van, ha nem birod ki, hogy ne "szolj be""most akkor mit vársz?"
azt hiszem tudom ezt mar tobbszor leirtam neked: ne szolj hozzam, amig azt nem _csak es kizarolag_ moderatorkent teszed, teljesen targyilagosdan, kicsinyes kommentek nelkul"na, ki?"
Cerebellum mester?
Aktív témák
- Samsung Galaxy A56 5G 8/256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Intel i5 9600K / Beszámítás OK!
- Intel Core i5 10400 6 mag / 12 szál / Beszámítás OK!
- Asus Rog Strix Scar G635LW-RW011W
- Lenovo IdeaPad Slim 3/15.3" WUXGA/Snapdragon X X1-26-100 Processor/24GB/1TB SSD/GARANCIA
- Dell Precision 5750 17" UHD+ touch, i7 10850H, 16-64GB RAM, 6GB VGA, 512GB SSD, jó akku, számla, gar
- iPhone 17 256 GB Levander - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- Apple iPhone 11 64GB Black használt 100% akku 6 hónap garancia
- iKing.hu Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Gold használt, megkímélt 100% akku 6 hónap garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest