Hirdetés
- Beköltözött a ChatGPT az Ulefone filléres órájába
- Kisebb kivágás, középen kamera: így nézhet ki az iPhone 18 Pro előlapja
- 100 wattos töltést és 27 wattos fordított töltést kap a Redmi Turbo 5 Max
- Másfél millió forintért már haza is vihető a Huawei aranyozott csúcsórája
- Gyártási gondok a BOE-nél: Samsung kaphatja az iPhone 17e kijelzőit is
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- iPhone topik
- Vége lehet a OnePlusnak? Állítólag az Oppo bezárná a márkát
Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
Az út egyelőre jó amin elindultál, én is ezt tettem.
Szóval Biankának hívják, 11 éve költöztek Pestre(ez mondjuk nehezíti a dolgot), eredetileg Erdőkürtön laktak, ami Pásztótól nem messze van Nógrád megyében, így tőlünk Tarjánból sincs messze. Ráadásul egy 600 fős, tehát relatíve kis település, esetleg esélyes, hogy egy ilyen nevű lányra emlékeznek, bár ő akkor még csak 8 éves volt mikor eljöttek, de az jutott eszembe, hogy esetleg a polg. hivatalban hátha megvan a lakók, vagy az egykori lakók névsora, és esetleg még lennének olyan kedvesek is, és segítenének. Vagy ha nem, akkor valóban a szomszédok.
Amúgy meg péntek éjszaka találkoztam vele az Oktogonon, én a Móriczhoz jöttem haver lakásába, ugye másnap korán indultunk, ő pedig a Zöld Pardonba igyekezett a barátaihoz. Nem is tudta melyik éjszakaival kell menni, és elmondása szerint ritkán jár ilyen helyekre. Segítettem neki, közben szóba elegyedtünk a buszon, és esküszöm úgy éreztem, persze sajna csak utólag tudatosodott, hogy alighanem életem nőjét hagytam leszállni a ZP-nál, én meg mentem tovább. Kb 10 percet beszélgettünk, és úgy váltunk el, hogy megkérdezte a nevem, majd leszállás előtt azt mondta, hogy biztos nem véletlenül találkoztunk, és hogy reméli, ha valamikor még Pesten járok majd összefutunk még. És én hülye f@sz nem kértem el a számát, nem szálltam le vele, nem próbáltam továbbvinni a dolgot, csak mert másnap marha korán indulunk....hülye, hülye hülye

Aztán 1 hétig abban bíztam, hogy nyugi, iwiwen úgyis megtalálom...hát feltéve ha fent van. De nagyon úgy tűnik nincs.
csacsi: Most úgy érzem komolyan képes lennék bármeddig elmenni
[Szerkesztve]
Aktív témák
- iMac 16,2 i5-5675R 8GB RAM 1TB SSD NEM FUSION DRIVE!!!
- Xiaomi 15T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS (210-AZBV)
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest