- Huawei Watch GT Runner 2 – óra a futóra?
- Ez most a legjobb robotporszívó. Kérdőjel? De nem olcsó. Pont.
- Áprilisban érkezhet a OnePlus Ace 6 Ultra, közben új tabletek is készülnek
- Oppo Pad Mini néven készülhet a gyártó új, kompakt, prémium táblagépe
- Új Xiaomi Mijia etető érkezik 5 MP-es kamerával és éjjellátással
- Magisk
- Google Antigravity - ennyi volt?
- iPhone topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Huawei Watch GT Runner 2 – óra a futóra?
- Fotók, videók mobillal
- Áprilisban érkezhet a OnePlus Ace 6 Ultra, közben új tabletek is készülnek
- Jövő hónapban debütál az Oppo Find X9 Ultra
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Google Pixel topik
Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
Bubu79
üzenetére
Jajj, istenments, dehogy plusszozok, így is anyáztam mikor köteleztek a live-ra váltásra. De legalább már tudom az okát.

Feszegetem én bárhogy, mindig lazábbann van benne, mint amit én stabilnak érzek és kis moccanásnál kiesik. Ha felcsíptetem a vezetéket, és rendesen felrakom, akkor legalább már nem akarja lehúzni, de még így is kitúrja magát, ha rágok valamit, a fülem nekem mozog
mint Bendegúznak.REDeath: nem biztos hogy ugyanarra gondoltunk, az amit mondtál az inkább az ilyen ergonomikus alakú fülesre lehet jó, ez csak a hagyományos kerek bigyó [link] Ha ezt bedugom előre nézve, akkor még annyira sem marad benne.
Aktív témák
- 27% - LG UltraGear 27GS93QE-B OLED Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 0.03ms / G-SYNC / FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP Pavilion 15 - 15,6" Full HD - Intel Pentium N3710 - 4GB - 500GB HDD - Win10 PRO - MAGYAR - DWD R
- Dell Pro Plus 14 Core Ultra 5 238V 32GB 1000GB FHD+ TouchScreen ProSupport Plus gar: 2028.10.07
- Logitech G29 (PS) // Számla // Garancia //
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

mint Bendegúznak.