- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Yettel topik
- iPhone topik
- Redmi Note 15 Pro 5G – a szokásosat?
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
csapos2
üzenetére
Nah, amik már készen vannak, hogy ne várjatok hiába:
Itt fürödgettünk, ez a szálló előtti rész: [link] Ez kb ugyanott, csak Isztria felé fordulva naplemenéskor: [link] Ezek művészi(nek akarni látszó) variációi az előző témának: [link] [link] Ez meg Krk sziget Krk városa a kikötő felől: [link] És végül az egyetlen hely ahol láttam Punat(minthogy ez a falucska neve) tehát a punati öböl: [link] -
BlacKSouL
addikt
válasz
csapos2
üzenetére
De. Csak haladni nem haladok. Bár már párat méreteztem, de feltölteni csak hoénap lesz időm. Amúgy meg visszanézve nem is lettek olyan jók. Azért vagy 5-6-ot feltolok.
Az azért gáz hogy mikor melóztam sokkal több időm volt fórumni. Ja, ma írtam alá a felmondásomat, azaz a megállapodást.
Aktív témák
- Milyen routert?
- Hobby elektronika
- Tőzsde és gazdaság
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Leleplezte az új Xbox generáció érkezését az AMD vezére
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Bestbuy játékok
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- Ryzen 5 3400g Sérült, de hibátlan processzorok!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 G2 - i7-11G I 32GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - R5P 3500U I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo ThinkCentre/ Dell OptiPlex/ Hp EliteDesk mini, micro PC/ 8.-9.-10.gen/ Számla/garancia
- Csere-Beszámítás! Acer Nitro 5 AN515-57! I7 11800H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB Nvme SSD!
- Arany János - Kapcsos könyv
- iKing.Hu - Használt, karcmentes Google Pixel 9 Pro Fold Obsidian színben, 256 GB tárhellyel, 6 hónap
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4302
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs