- Búcsúkönnyek a Galaxy S21 utolsó fellépésén
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A26 - csak a szokásos
- Android szakmai topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Google Pixel topik
Aktív témák
-
neduddki
nagyúr
HI!
Hat ahigy latom ez mar kicsit szjizasitve lett:- ))) /pl. betutipusd felsorolsd/
Amugy nemzetkozi term Juhasz Feri bacsi irasait kell kereslgeni, 8x eves az oreg de nizza-ba es koszegen /lakhejjek/ nincs annyi mit barhol a vilagban, usa, japo, auszztralis, aszme az ensz /vagy vmejjik szakositott szervezetenek promines szakmabelija/
Mikor mondtam neki tavajj nyaron, hogy lassaban is lehetnem akkor az volt a vlasz: nekem mar nem lehet, nekem mar sienem kell:- )
Amugy Turcsanyihiz visszaterve, MIttereandnak tanacsadoja volt, de ha jol tevedek, meg de Gaulle-hoz is akadt nemi koze:- )))
A p[orsche storty: mikor leszerelt a porasche-tol vehetett egyet jutanyosan, az egy 928-as lett, fia egyszer elkerte hogy elmennyen vele vhiva, oreg monda, hogy ovatosan mert esik, a srac csak elindutl es jutott 50m tavolsagig lebontva nehany ott parkozo autot:- ((( azota nicns az oregnem porsche-ja
MAsik: 911 versenyzett es mongya nem volt az neheze venetheto, csak kanyarban nem voltr szabad megmozditani labat gazaon, mert akkor vege volt es porog, aszongy ugy kellet a agaz alals megvalsztani, hogy aho bement ugy is gyutt ki,akkor rendbe vala
udv
neduddki
Aktív témák
- iKing.hu Apple iPhone 17 Pro 256GB Silver használt újszerű 100% akku 72 ciklus garanciás 2026.11.24
- Roborock S5 Max
- Apple iPhone 16 Pro 128GB Gold használt karcmentes 97% akku 293 ciklus Apple garancia 2027.02.28-ig
- Acer Predator Helios Neo 16 i9-13900HX, RTX 4070 (140W), QHD+ 165Hz brutális teljesítmény!
- BeQuite! System Power 9 700W 80 Plus Bronze
- BESZÁMÍTÁS! 16GB G.SKILL Trident Z 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Asus ZenBook UX433FN - i7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Nvidia I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W11 I Gari
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- 207 - Lenovo LOQ (17IRB8) - Intel Core i5-13400F, RTX 3050
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest