Hirdetés
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Ismét az alsó polcot bővíti a Tecno
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobil flották
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Yettel topik
Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
Tegnap fél5-kor eljöttünk a cégtől haza, de már idebent akkor nem lehetett mobilt, távolságit, különleges számot hívni, pedig ugye mi vagyunk a szolgáltató, és a központban vagyunk. Na sebaj. Hazamentem, kajáltam, fél6-tól nézem, nincs internet, nincs átjáró, nincs DHCP-szerver. Remek, volt már ilyen, majd begyógyul. Elmentem sétálni, közben hívott haver, hogy nekik nem kábeles, hanem ADSL netjük van, de nem műxik, mi a hibabejelentő száma. Megmondom neki mind3at, azt mondja nem hívható egyik sem. Mondom mobilt már bentről se tudtunk hívni. Hazaérek, még mindig nincs net. Próbálom hívni a 1221-et, de ugyanúgy nem kapcsolható, mint idebentről a mobil. ?? Kérdem a srácot, azt mondja nem lehet csak helyi hívást kezdeményezni, és se ADSL, se kábeles net nincs a körzetben. Tehát hibát nem lehet bejelenteni, bejelentés nélkül meg nem tudom bizonyítani hogy nincs netem. Fasza. Eltelt az este, úgy 20:00 körül megszólalt egy bolt dupla riasztója. Nem is volt vele gond fél12-ig, mikor már amúgy kibaszatos csend van a városban is, de a riasztó folyamatosaN SZÓL. Edzegettem, lefürdöttem (Ne fürgyé' le
) fél1-kor még mindig vidáman üvöltött, kb 5-6ezer belvárosi ember éjjeli nyugalmát zavarva. Mindenki b.aszik rá??? Na mondom akkor két eset van, lemegyek és lebontom a riasztót, vagy kihívom a rendőrséget. Hívom a 107-et, műszaki okok miatt nem kapcsolható.
Mobil 112: A hívott szám átmenetileg nem kapcsolható ???!!! Mondom fater, keljél, megyünk a műszaki boltba plazmatévéért, meg házimoziért, meg ami még hiányzik a lakásból, mert ímhol beköszöntött az anarchia, ne maradjunk ki belőle mi sem. De csak röhögött. Mondom rendőrséget nem tud hívni senki, járőrkocsit délután óta nem láttam, a telefon, internet nem működik, a Morse-jeleket nem sokan ismerik, a szikratávírókat már a padláson őrzik, már csak negyedóra áramszünet hiányzik, és tökéletes az anarchia alapja, mehetünk begyűjtő körútra.
Nem elmélkszem hogy aludtam el, de reggel volt internet, volt telefon, nem szólt a risztó, de sajnos nem lett plazmatévénk.
MI A PICSA VOLT TEGNAP???
Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen házat vegyek?
- World of Tanks - MMO
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Gumi és felni topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Villanyszerelés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- További aktív témák...
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 FE
- Gamer/streamer mikrofon, állvány és USB HUB kitűnő árakon!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024
- 184 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5090 (ELKELT)
- 360 áthajthatós! Dell Latitude 5330 2 in 1 i7-1265U 10magos! 16GB 1000GB 13.3" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
) fél1-kor még mindig vidáman üvöltött, kb 5-6ezer belvárosi ember éjjeli nyugalmát zavarva. Mindenki b.aszik rá??? Na mondom akkor két eset van, lemegyek és lebontom a riasztót, vagy kihívom a rendőrséget. Hívom a 107-et, műszaki okok miatt nem kapcsolható.
Mobil 112: A hívott szám átmenetileg nem kapcsolható ???!!! Mondom fater, keljél, megyünk a műszaki boltba plazmatévéért, meg házimoziért, meg ami még hiányzik a lakásból, mert ímhol beköszöntött az anarchia, ne maradjunk ki belőle mi sem. De csak röhögött. Mondom rendőrséget nem tud hívni senki, járőrkocsit délután óta nem láttam, a telefon, internet nem működik, a Morse-jeleket nem sokan ismerik, a szikratávírókat már a padláson őrzik, már csak negyedóra áramszünet hiányzik, és tökéletes az anarchia alapja, mehetünk begyűjtő körútra.