Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- iOS alkalmazások
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Magyarországon és Szlovákiában is debütált a Honor 600 Lite
- Alumíniumba öltözött a Nothing Phone (4a) Pro
- MWC 2026: Kezünkben a most bemutatott Nothing Phone (4a)
- MWC 2026: Kezünkben a Vivo V70, megvan a magyar ára is
- MWC 2026: Úgy kell ide az aktív hűtés, mint kígyónak a sportcipő
- MWC 2026: Farsangra Galaxy Ultrának öltözött a gyerek
Aktív témák
-
válasz
BlacKSouL
üzenetére
Tegnap délután után komolyan elgondolkodtam rajta, hogy topicot váltok, vagy egyszerűen elhúzok a picsába, látom sokaknak nem tetszik a stílusom, vagy a modorom vagy csak a folyamatos jókedvem zavar egyeseket, és persze akkor amikor nem vagyok nemtom, nem értem az embereket komolyan. Mer az még rendesen jól esik ha itt cinkeljük egymást, az egyenesen szükséges, mert így visszavesz kissé az egómból
.No mindegy, ez végül is nem egy népszerűségi oldal, majd kérek tanácsokat Vlagyitól, hogy lelkileg hogy bírja ezeket a csapásokat feldolgozni
Csernus Vladi segíccs kérlek át a traumán 
Aktív témák
- ADATA Legend 900 2TB 7000MB/s 5400MB/s Gen4 X4 2280 M2 NVMe SSD / Beszámítás OK!
- (Szinte új)Samsung Galaxy Watch 8 44mm+ kiegészítők
- G.SKILL Trident Z RGB 16GB (2x8GB) 3000MHz DDR4 kit / BESZÁMÍTÁS OK!
- Apple iPhone 12 64GB 100% Akku Újszerű,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Kingston HyperX Fury 2x4GB 1600MHz DDR3 kit
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! 7800X3D / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 2TB SSD!
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia / Akku:100%
- AKCIÓ! Intel Core i9 10900 10mag 20szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Használt számítógépek/merevlemezek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost/PostaPont!
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
.No mindegy, ez végül is nem egy népszerűségi oldal, majd kérek tanácsokat Vlagyitól, hogy lelkileg hogy bírja ezeket a csapásokat feldolgozni
Csernus Vladi segíccs kérlek át a traumán