Hirdetés
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- iPhone topik
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- MWC 2026: csápolt a robot, majd dobott egy hátraszaltót
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Azonnali mobilos kérdések órája
- MWC 2026: Kezünkben a minden tekintetben európai okostelefon
- Mobil flották
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
Aktív témák
-
Cathfaern
nagyúr
válasz
REDeath
üzenetére
Nem tudom, de én inkább pont, hogy azt látom mostanában, a nyelvtani alapokat nagyon hanyagolják, legalábbis angolból

Vegyünk ilyen témát, vegyünk olyan témát, közben ja hát igen ez itt egyszerű jelen, az meg ott birtokos szerkezet...aztán a témáról még csak - csak el tudnak vmit beszélni, de ha egy mondatot önállóan össze kéne rakni...de már akkor is siralmas dolgok tudnak előjönni, ha valami nyelvtani kérdés kerül szóba (mikor is van ''s'' az ige után kérdéskor pl.). Tény, hogy nem egy nyelvtanzseni csoportra van rálátásom, de olyan kérdések merülnek fel helyenként, hogy keresgetnem kell az állam (külsősként látok rá a dologra). -
EQMontoya
veterán
válasz
REDeath
üzenetére
igen, olyan gagyi...
Én nem voltam angliában, és volt már, aki megkérdezte, h kinnvoltam-e, amikor az amerikai sráccal társalogtam... szal lehet fikázni a nyelvoktatást, de az, h 17-18 évesen cambridge felsőre jelentkezett egy osztályból 12 ember, és nem nyelvtagozatos osztály, szerintem nem nevezhető rossznak.
Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Nintendo Switch 2
- iPhone topik
- Teljesen M5 SoC-családra vált az Apple Macbook Air és Pro
- BMW topik
- Formula-1
- Windows 11
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad L590 FullHD 1080p IPS - i5-8265U, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, Windows 11 Pro
- Aztech Webshop Modern és retro számítástechnika egy helyen Nyitás: Március 8. 12:00
- Aztech Webshop Modern és retro számítástechnika egy helyen Nyitás: Március 8. 12:00
- Huawei MatePad 11.5 2025 6/128GB - Garancia
- HDD-k és SSD-k 120gb-4TB-ig
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest