- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Apple iPhone 17e – mágnesek ereje
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Bővül a One UI 8.5 béta, régebbi Galaxy készülékek is csatlakozhatnak
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Google Pixel topik
Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
Láthattam, de nem láttam, mert nem jártam arrafelé, nem nagyon fogom egyelőre lecserélni a kártyám, ezért nem is járok olyan totyikban mostanság. Meg rád kellett fognom, mert mikor kérdtem akkor mondtad, csak valahogy mindig elfelejtettem visszakérdezni, hogy mit értesz az alatt amit írtál, de most már kezd összeállni a kép.
Bár a mai nap gyilok volt melóban, azért két sörrel kúrálgattam a lelki traumákat. Meg a megfázásom is. A köhögéstől már nagyon fáj a szemem, olyan mintha mindig ki akarna durranni a helyéről.
...Na, eszembe jutott, hogy semmi édeset nem ettem még ma.
Pedig ez nem rám vall. De ilyen későn vétek bármibe belekezdeni, a sörben úgyis volt szénhidrát. Bár a cukorszintet meg nem árt fenntartani. Egyek még sütit? 
Na, egy kicsit. Csak az 'ízi kedvié'
Aktív témák
- Nem lesz erotikus ChatGPT
- Építő/felújító topik
- Vigneau interaktív lokálblogja
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Android játékok topikja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Fűnyíró topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- További aktív témák...
- HP Omen 15 ( i7 6th, 8 GB, 240 SSD, 4GB Gef960) AkciÓÓ!
- Logitech MX Keys Mini for Mac - német - bontatlan
- 15.gen! Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) +32GB DDR5 kit +ASROCK Z890 PRO-A! GAR/SZÁMLA (Te nevedre)!
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3080 10GB OC GDDR6X 320bit LHR dobozos, 1 tulajos, 2027.07.04-ig gari
- Intel D3-S4510 1,92 TB - 2,5", SATA3, 7100 TBW - 100/99% - Eladó!
- White GAMER PC! Ryzen 7900X3D / RX 7900 XT/ 32GB 6000MHz / 1TB Gen4 / 750w Gold! BeszámítOK
- Részletfizetés. BankMentes. Kamatmentes. Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 3 év garancia!
- Apple iPhone 12 64GB - Kártyafüggetlen, Fekete, 91% Akku - 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASRock A520M R5 5500 8GB DDR4 250GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Sharkoon RGB Slider 400W
- AKCIÓ! Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Pedig ez nem rám vall. De ilyen későn vétek bármibe belekezdeni, a sörben úgyis volt szénhidrát. Bár a cukorszintet meg nem árt fenntartani. Egyek még sütit?